Medewerkers van Argos doneren aan hospice.

14-07-2021 17:54Argos is sinds 2020 partner van Hospice Beukenrode. Een commitment waar de medewerkers van Argos zich volledig in kunnen vinden. Op eigen initiatief hebben zij de handen ineengeslagen voor een extra donatie, door het schenken van vrije dagen. Vrije uren die door de organisatie omgezet zijn in een financiële bijdrage, meldt Argos in een persbericht.


Jolanda Stijger, financieel controller bij Argos: "Ik kan mij nog goed herinneren toen onze directeur vertelde dat wij als bedrijf partner zijn geworden van Hospice Beukenrode. De financiële bijdrage wordt gebruikt voor de opbouw van een tweede locatie. Een initiatief waar ik en mijn collega's trots op zijn. Het zegt veel over ons bedrijf en de maatschappelijke betrokkenheid bij lokale goede doelen."


"Een plek waar je je thuis voelt voor palliatieve zorg spreekt ons - en mij in het bijzonder - aan, omdat we het van dichtbij meegemaakt hebben. Daardoor ga je dit soort initiatieven nog meer waarderen. Zo heb ik zelf de gastvrijheid van de medewerkers van Hospice in Naaldwijk meegemaakt. De inzet van de betrokken vrijwilligers en medewerkers, daar heb ik alleen maar lof voor. Ontzettend fijn dat dit aangeboden wordt in Westland. En als ik daar met een gift in de vorm van mijn vrije uren aan bij kan dragen, vind ik dit een klein maar mooi gebaar. Ik hoop dat we met dit initiatief ook ander inspireren hetzelfde te doen", aldus Jolanda. 


Medewerkers hebben een deel van hun vakantie-uren gedoneerd, met als resultaat een cheque van € 3.000,= als extra bijdrage voor de stichting.Voor meer informatie:Samantha van den Berg.Argos


+31 (0) 174 63 00 11


s.vandenberg@argos.nu 


www.argos.nu

Bron: www.agf.nl