Michel Van Den Brande heeft huidkanker op zijn hoofd: “Als jullie me tegenkomen, niet schrikken”.

13-03-2019 17:01


Auteur: adm - hbvl.be
Michel Van Den Brande heeft huidkanker op zijn hoofd:

Foto: Marc Herremans Mediahuis.
Michel Van Den Brande, bekend van het Vier-programma 'The sky is the limit', heeft een vorm van huidkanker op het hoofd. Dat meldt hij zelf op Facebook.        

              

"Niet verschieten", schrijft Van Den Brande, "ik zit namelijk met huidkanker op mijn hoofd". De stellingenbouwer is op 9 maart 2019 een kuur met "chemozalf" begonnen. De behandeling gaat naar eigen zeggen vijf weken duren. "Nu gaat mijn hoofdhuid vuurrood worden en moet ik om de twee weken behandeld worden door de huidspecialist, die moet de losgekomen huid verwijderen."


Op foto's die Van Den Brande postte, zijn de effecten van de behandeling al merkbaar. "Als jullie mij zien of tegenkomen dan moeten jullie niet verschieten", schrijft hij nog. Ook steekt hij zijn volgers nog een hart onder de riem. "Dit is noodzakelijk om hopelijk verder kwaad te voorkomen."


Teks en Foto's van Facebook.


Dag vrienden : alvorens de mensen vooroordelen beginnen krijgen wil ik het volgende kwijt : zit namelijk met huidkanker op mijn hoofd : nu zijn wij begonnen met een chemo-zalf die wij s'morgens en s'avonds moeten insmeren op mijn hoofd !! We zijn  begonnen op 9 maart 2019 en is een kuur van 5 weken ,, nu gaat mijn hoofdhuid vuur rood worden en moet om de twee weken worden behandeld door de huidspecialist die de losgekomen huid moet verwijderen , dus als jullie mij mochten zien of tegenkomen dan moeten jullie niet verschieten !! Is noodzakelijk voor hopelijk verder kwaad te voorkomen grtzAfbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en etenAfbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en close-upBron: www.hbvl.be