Mijn partner (of iemand die ik graag zie) heeft kanker, ook voor mij moeilijk! In UZ Leuven te België op 10 Januari 2022.

10-01-2022 18:30
Mijn partner (of iemand die ik graag zie) heeft kanker, ook voor mij moeilijk!


In deze sessie staan we stil bij de impact van kanker en de behandeling ervan op verschillende domeinen van uw leven als partner of naaste.


Dit infomoment is in eerste instantie ontstaan vanuit een nood om ook partners van mensen met kanker de ruimte te geven om hun ervaringen en bezorgdheden te delen. Maar ook andere familieleden (broers, zussen, kinderen ...) kunnen het moeilijk hebben in het omgaan met de ziekte. Zij zijn uiteraard ook welkom.


We staan stil bij de impact van kanker en de behandeling ervan op verschillende domeinen van uw leven als partner of naaste.


De sessie is voornamelijk interactief.


Data + Tijd:


  • 10 januari 2022 - 18:30 tot 20:00 uur


  • 16 mei 2022 - 18:30 tot 20:00 uur


Doelgroep: 

Voor partners en naasten van mensen met kanker.


Beleiding:

Deze sessie wordt geleid door een psycholoog en een sociaal werker.


Prijs: 

Gratis, inschrijven verplicht.


Inschrijven:

Wil je deelnemen, schrijf je dan in via het aanmeldformulier op de website van UZ Leuven.


Adres + Tel:

UZ Leuven,

Herestraat 49,

3000 Leuven.

Tel: 016 33 22 11


Coronamaatregelen:


Coronavirus - COVID-19:

Check altijd eerst de meest recente richtlijnen voor raadplegingen, functiemetingen, (dag)opnames, bezoek of vaccinaties. Coronamaatregelen en LKI-sessies:

Vanwege de stijgende corona-cijfers en de verstrengde maatregelen kunnen de LKI sessies voorlopig niet meer in UZ Leuven doorgaan. De meeste LKI sessies zullen daarom online aangeboden worden. Zo niet wordt u individueel gecontacteerd. U krijgt meer informatie bij uw inschrijving.

Bron: www.uzleuven.be