Mike van Puffelen zet zich opnieuw in voor Kika.

14-12-2021 15:33
Mike van Puffelen zet zich in voor Kika.

Foto: André Weima.


Mike van Puffelen zet zich dit jaar opnieuw in voor Kika. "Ook dit jaar wil ik geld inzamelen voor Kika. Dit keer doe ik het wel op een iets andere manier dan voorgaande jaren", vertelt Van Puffelen.


De marathon van New York lopen was het doel van Mike van Puffelen dit jaar. Omdat Amerika geen reizigers vanuit Europa toeliet in verband met corona en omdat Van Puffelen in juni is geopereerd aan een scheurtje in zijn heup kon dat niet doorgaan. "Ik ben op dit moment herstellende, maar volgend jaar wil ik wel de marathon van New York lopen en dat doe ik dan ook weer voor Kika. Ik heb van meerdere bedrijven in de regio waardebonnen en cadeaus gekregen om te verloten in januari", vertelt Van Puffelen.


De marathon in New York gaat de Hoogevener lopen in het shirt van Kika. "Op dit shirt staan uiteindelijk alle bedrijven die mij hebben gesponsord voor Kika. Het is wel het laatste jaar dat ik voor Kika loop. In 2023 wil ik graag gaan lopen voor Het Vergeten Kind. Bedrijven die mij nog gaan sponsoren komen ook op dit t-shirt te staan met hun logo." Onderaan het artikel staan alle prijsjes die te winnen zijn tijdens de loterij in januari, maar dat is nog niet alles. Van Puffelen: "Ik krijg één dezer weken nog een T-shirt van FC Emmen met alle handtekeningen van de spelers erop en elke dag krijg ik nog wat prijsjes van verschillende bedrijven aangeboden."


De prijzen voor de loten variëren van 5 loten voor 10 euro, 10 loten voor 18 euro, 15 loten voor 25 euro, 30 loten voor 45 euro en een heel boekje (50 loten) kost 70 euro.


De loten zijn te bestellen via: Actievoorkika@outlook.comWie niet mee wil doen aan de loterij kan altijd geld doneren voor de actie voor Kika. Dat kan via: https://www.runforkikamarathon.nl/mike-van-puffelen-new-york-2022


Prijzen die te winnen zijn in de loterij:


Wasstraat de Wasbeer3 waspassen waarde 25 euro per stuk.2 waspassen waarde 50 euro per stuk.


De Jongens HoogeveenCadeaubonnen 25 euro en 50 euro.


Interieurwereld van de Belt4 woon cheques 50 euro per stuk


Ballorig4 toegang kaarten ballorig


Monkey Town Zwolle

4 toegang kaarten


Van der Valk Hotel Zwolle

1 hotel overnachting van der valk zwolle plus ontbijt


Bakkerij De Soete Suickerbol

2 slagroom taarten


Breider Kaas Wijn en Delicatessen

Waardebon 50 euro


M line  - Sleep well. Move better

Kussen van Mline waarde meer als 100 euro


Lasergame Hoogeveen

Waarde bon laser game pakket voor 8 personen


Mr Sushi Groningen

Waarde bon 25 euro


Krazy Kangaroo Zwolle 

5 entrée kaarten


De boxx

Waarde bon

Bron: www.hoogeveenschecourant.nl/hoogeveen