Moeder (59) van Wesley Sneijder overleden: ‘Hou voor altijd van je mama’.

13-07-2023 18:06

 

 

Auteur: Sportredactie - ad.nl

 

 

Wesley Sneijder en zijn moeder Sylvia.

esley Sneijder en zijn moeder Sylvia. 

Foto: Brunopres/ANP.

 
 
 
 
 
 
 
 
Sylvia Sneijder, de moeder van oud-voetballer Wesley Sneijder, is woensdagavond op 59-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker overleden. Dat heeft de recordinternational van Oranje via Instagram laten weten.
 
 
Wesley Sneijder en zijn broer Rodney deelden het droevige nieuws vannacht op Instagram. ‘Rust in Vrede’ en ‘Hou voor altijd van je mama’ plaatste voormalig Ajax-, Real Madrid- en Internazionale-middenvelder bij een foto van zijn moeder.
 

Jongere broer Rodney postte onder meer een foto van zijn moeder met daarbij de tekst: ‘Wat je in je hart hebt, raak je nooit meer kwijt. Rust zacht lieve mama & bedankt voor alles.’ De oud-speler van FC Utrecht voegde daar een hartje aan toe.

 

Ook Yolanthe Cabau, de voormalige vrouw van Wesley Sneijder, deelde in meerdere foto’s en berichten haar ex-schoonmoeder altijd dankbaar te zullen zijn en nooit te zullen vergeten. Op de foto’s is onder meer te zien hoe kleinzoon Xess Xava en de actrice zelf met Sylvia knuffelen.
 
 
Bij de Utrechtse werd vorig jaar tijdens een vakantie in Turkije kanker geconstateerd, waarna ze na meerdere chemobehandelingen eind vorig jaar nog schoon werd verklaard. Sylvia Sneijder-Thiele is 59 jaar geworden.
 
 
 
 
 
Yolanthe Cabau.
Yolanthe Cabau. 
 

Foto:Brunopress, Instagram.

 
 
 
 
 
Wesley Sneijder.
Wesley Sneijder. 
 

Foto: ANP / AFP.

 
 
 
 
 
 

Voor het bericht van Intagram klik hier

 
 
 
 
 
 
 
 
Bron: www.ad.nl