Mont Ventoux / Groot verzet tegen Kanker te Frankrijk op 5 & 6 September 2019.

05-09-2019 00:00

Als je naar de website van Groot verzet tegen kanker gaat, is dat waarschijnlijk omdat je wilt meedoen met de Mont Ventoux, om een deelnemer te steunen, of om te ontdekken wat je nog meer kunt doen voor dit fantastische goede doel. In alle gevallen ben je meer dan welkom!


Wij zien de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch de strijd tegen kanker weergeeft. We zijn één grote familie! Dit komt tot uiting in de enorme betrokkenheid die deelnemers onderling met elkaar hebben, maar ook de vrijwilligers en de organisatie voelen zich zeer verbonden met het geheel. Die grote betrokkenheid heeft ook op lokaal niveau zijn uitwerking. We hebben namelijk ook oog voor lokale initiatieven gerelateerd aan de ziekte. We vinden het enorm belangrijk dat we niet alleen landelijk via KWF Kankerbestrijding, maar ook lokaal de strijd tegen kanker steunen. Daarom steunen wij ook de kleinere lokale initiatieven, die juist voor hun directe omgeving een waardevolle bijdrage leveren.


We halen samen geld op voor twee projecten die de Stichting heeft uitgekozen binnen KWF Kankerbestrijding en lokale goede doelen. Natuurlijk gaan wij elk jaar voor een mooi bedrag, maar de onderlinge steun, de betrokkenheid en de ontstane vriendschappen waar de Stichting Mont Ventoux al vanaf 2007 de basis voor vormt, zijn van onschatbare waarde.


Voor meer informatie en aanmelden klik hier.
Bron: www.grootverzettegenkanker.nl