Muziekbed onder begeleiding van Simone Brands en Karin Clerkx bij Toon Hermans Huis Weert. / Elke eerste en derde woensdag van de maand.

04-01-2023 10:00

 

 

 
 

 

Muziekbed:

 

Het Toon Hermans Huis beschikt over een speciaal muziekbed (met trilfunctie). Gebleken is dat het muziekbed juist ook bij mensen met kanker een heilzame werking heeft.


Het muziek(water)bed is een uitvinding van muziektherapeut Math Hansen, werkzaam in de gehandicaptenzorg, die gespecialiseerd was in pijnbestrijding. Hij ontdekte dat door muziek in combinatie met trillingen op de juiste manier in te zetten een volledige ontspanning wordt bereikt van zowel lichaam als geest. Lichamelijke en psychische klachten kunnen afnemen of verdwijnen. Daarnaast kan het in de juiste toepassing pijn verlichten. Math heeft er veel positieve resultaten mee bereikt; helaas is hij in 2018 overleden.

 

Mooie klanken van muziek niet alleen beluisteren maar deze als aangename trillingen ook letterlijk voelen, geeft rust in denken en voelen. Wij beschikken over bijpassende ontspannende muziek. Deze muziek bevat bepaalde frequenties, die van belang zijn voor de werking van het bed.

 

 

 

 

 

 

 

Data + Tijd:

 

  • Elke eerste en derde woensdag van de maand van 10:00 tot 11:00 uur
 
 
 
 
 
 

 

Begeleiding:

Simone Brands en Karin Clerkx.

 
 
 
 
 
 

 

Bijdrage:

€ 7,50 per persoon per keer.

 
 
 
 
 
 
 

 

Aanmelden:

Bel even naar ons huis (0495 - 541 444) of stuur een berichtje naar ons mailadres info@toonhermanshuisweert.nl

 
 
 
 
 
 
 

 

Adres + Tel:

Toon Hermans Huis Weert,

Graaf Jacobstraat 1,

6001 XA Weert.

Tel: 0495 541 444

E-mail: info@toonhermanshuisweert.nl

 

 

 

 

 

Bron: www.toonhermanshuisweert.nl