Natuurcoching met coach Marieke Besse vanuit Anna's Huis te Zaandam op 26 Mei 2022.

26-05-2022 10:00

 

 

 

 

 

Natuurcoaching:

 

Het verliezen van je gezondheid is een intense ervaring en kan allerlei gevoelens met zich meebrengen. Je kunt hierdoor het gevoel hebben vast te zitten en nog weining perspectief zien.

 

In jouw proces van rouw of verlies kan de natuur hier op allerlei manieren een helpende hand in zijn. Behalve dat de natuur een ontspannende en helende werking heeft, werkt zij ook als een spiegel.


Als je je open opstelt, komt er als vanzelf meer inzicht in je proces en je ontdekt dat de antwoorden op de vragen die je hebt  door de natuur worden aangedragen.

 

Bij natuurcoaching ga je samen met een natuurcoach op pad, deze ervaren en getrainde coach zorgt voor een veilige bedding, waarbinnen alles wat zich aandient zonder oordeel gezien mag worden.


Middels laagdrempelige (creatieve) opdrachten met verschilllende voorwerpen uit de natuur, wordt inzichtelijk wat er zoal speelt. Het wandelen zet ook letterlijk iets in beweging. Je zult merken dat er ook mentaal veel gebeurt.


Emoties, gevoel en gedachten krijgen de ruimte en komen weer meer in balans. De werkvormen maken dat je leert vanuit een ander perspectief naar je proces te kijken. En je (her)ontdekt jouw eigen innerlijke kracht, zodat je met meer vertrouwen je leven weer op kan pakken.

 

Het traject betstaat uit 5 individuele sessies. De eerste keer is een kennismakingssessie, zowel met de coach als met het begrip natuurcoaching zelf. Hierna kun je verder beslissen of natuurcoaching bij jou past en of je verder wilt gaan met de sessies.


Uiteindelijk wordt er toegewerkt naar een stappenplan, zodat je weer meer regie krijgt, meer perspectief ziet en door kunt gaan met je leven.

 

Er wordt tijdens elke sessie op een rustig tempo gewandeld, gemiddeld 2-3 km per keer en aangepast aan ieders mogelijkheden.

 

Na afloop is er koffie en thee in Anna's huis.

 

 

 

Datum + Tijd:

 

  •  
  • 26 mei 2022 - 10:00 tot 11:30 uur
 
 
 

Opmerking: 

Na aanmelding wordt het exacte tijdstip en de startdatum in overleg bepaald (dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen).
 
 
 

 

Door:

De wandeling wordt begeleid door coach Marieke Besse.

 
 
 

 

Kosten:

€5,- per sessie, 

€25,- voor 5 sessies.

 
 
 
 

 

Aanmelden:

Wil je mee wandelen, meld je dan aan via het aanmeldformulier op de website van Anna's Huis.

 

Je vind het aanmeldformulier in het activiteitenoverzicht op de website van Anna's Huis, klik hiervoor op de juiste datum van uw keuze, onderaan de pagina vind je het aanmeldformulier.

 

 

 

Locatie: 

Vanuit Anna's huis wandelen naar Heemtuin / Veldpark Zaandam

 

 

 

Adres + Tel:

ANNA'S HUIS,

Zorgboulevard,

Koningin Julianaplein 18,

Zaandam.

Naast het Zaans Medisch Centrum.

Tel: 075 - 7719027

 

 

 

Bron: www.levenmetkankerzaanstreek.nl