NGage Recruitment uit Hoorn zet zich in voor Inloophuis Pisa.

21-07-2021 18:16


Auteur: Redactie - onswestfriesland.nl
HOORN - NGage Recruitment uit Hoorn gaat zich tot en met het eind van dit jaar inzetten voor Inloophuis Pisa. Zo organiseren zij een maandelijkse activiteit voor hun medewerkers waarvan de opbrengst ten goede komt aan Pisa. In juli organiseren zij bijvoorbeeld een Pisa/Pizza-avond. Ook staan de recruiters van NGage op vrijwillige basis een deel van hun bonus bij een geslaagde plaatsing af aan Pisa.


Coordinator Wiek Luza: "We zijn heel enthousiast dat deze jonge groep van NGage zich hard maakt voor Pisa. Wij zijn bij hen geweest om te vertellen over onze activiteiten, maar zij zijn zelf ook in ons huis aan de Draafsingel geweest om een kijkje te nemen. Goed dat ook ondernemers zoals NGage en hun mensen zich betrokken voelen en verantwoordelijkheid willen nemen hierin. Kanker raakt ons tenslotte allemaal."


Bijdragen aan Pisa:


Roy Out, marketing manager van NGage Recruitment: "Het afgelopen jaar zijn veel ondernemingen getroffen door de coronacrisis. Zo ook veel vrijwilligersorganisaties die geen evenementen, sponsorlopen of andere inzamelingsacties meer kunnen organiseren. Wij willen bij NGage Recruitment niet stilzitten en hebben daarom besloten om ons komend jaar in te zetten voor een goed doel dat letterlijk en figuurlijk dicht bij ons staat. We waren zeer onder de indruk van wat Pisa doet voor mensen uit Westfriesland. Wij hopen op meerdere manieren bij te kunnen dragen aan Inloophuis Pisa en het goede maatschappelijke werk dat zij doen.  Zo is bijvoorbeeld het bieden van financiële steun in tijden als deze extra belangrijk. Dit willen wij doen door intern leuke en ludieke acties voor en met de collega's te organiseren. Zoals een Pisa-avond (pizza eten voor Pisa), het uitdagen van je collega op werkvlak met een financiële tegenprestatie voor de verliezer of een eigen bijdrage vanuit de recruiter zelf."

Bron: www.onswestfriesland.nl