Nieuwe huisstijl jarige hospice Beemster.

09-06-2021 17:14Het Hospice Thuis van Leeghwater in Middenbeemster bestaat tien jaar. Reden voor het bestuur om over te gaan op een vernieuwde huisstijl. Op dinsdagmiddag 8 juni 2021 werd deze verandering symbolisch ingeluid met het hijsen van de nieuwe vlag.


Het bestuur had opdracht gegeven aan Sjaak Martens en Arjen IJff (vormgeving) en Dennis a Tjak (fotografie) voor het restylen van het bestaande logo en het inrichten van een nieuwe website. Bestuursvoorzitter Kees Sietsema memoreerde bij de onthulling van de nieuwe vlag dat er in die tien jaar van het bestaan van het pand aan de Mauritsstraat zeker 25.000 diensten zijn ingevuld door de vrijwilligers. Samen met het beroepsteam (coördinatie en zorg) hebben zij ondersteuning gegeven aan zeker vijfhonderd bewoners en hun naasten. 


Voorzitter Corrie Jaarsma van de 'Stichting Vrienden' ging kort in op de vele veranderingen gedurende de tien jaar wat betreft de externe communicatie.  Zij bedankte Marianne Leenstra en Nelleke Vogel voor de inspanningen die zij geleverd hebben om de restyling gerealiseerd te krijgen.
Bron: www.rtvpurmerend.nl/nieuws