'Onder de Pannen Kids' in Inloophuis Oude IJssel te Doetinchem. / Elk 1e woensdag van de maand.

03-01-2018 15:00
Het Inloophuis Oude IJssel is er ook voor jou. Heb jij te maken (gehad) met kanker in het gezin of in je directe omgeving? Het kan heel fijn zijn om met anderen in dezelfde situatie te praten over wat je bezighoudt of dwarszit. Geen zin om te praten? Ook prima. Kom wat leuks doen bij 'Onder de Pannen'.


ONDER DE PANNEN:

Op de zolderverdieping van het Inloophuis, vlak onder de pannen, is een prachtige ruimte gemaakt voor de jeugd. Logisch dus dat de jeugdafdeling 'Onder de Pannen' is genoemd.


'Onder de Pannen Kids' voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

'Onder de Pannen Jongeren' voor jongeren van 12 tot 17 jaar.


Onder leiding van een aantal enthousiaste vrijwilligers, worden er leuke, spannende of bijzondere activiteiten gedaan. Soms binnen en soms buiten. Praten over kanker mag natuurlijk, maar het hoeft niet. 'Onder de Pannen' is geen therapeutisch centrum. Integendeel, het is juist een plek waar je jezelf kunt zijn en anderen kunt treffen die ook in hun directe omgeving met kanker te maken hebben. Bij 'Onder de Pannen' hoef je niets uit te leggen, iedereen begrijpt je! Dat is het fijne ervan!


Voor wie: 

 


Openingstijden:

'Onder de Pannen Kids' is elke eerste woensdag van de maand geopend van 15.00 tot 16.30 uur.


'Onder de Pannen Jongeren' is elke eerste woensdag van de maand geopend van 18.30 tot 20.30 uur.


Activiteiten:

Soms blijven we in huis, soms gaan we op pad. En altijd is het gratis! Heb je geen zin om alleen te komen, neem dan gerust iemand mee zodat jullie beiden een leuke middag/avond hebben.


Meld je wel even aan!

Telefoon: 0314-646024

E-mail: jeugd@inloophuisoudeijssel.nl


Adres:

Stichting Inloophuis Oude IJssel,

Plantenstraat 2,

7001 EZ Doetinchem.

Bron: www.inloophuisoudeijssel.nl