Online Yoga met Irene Antoniesen. / Elke Vrijdag t/m 1 Juli 2022.

25-02-2022 13:30

                      Online yoga:


Yoga in het THHA is gericht op ontspanning en herstel.


De yogalessen starten met het stretchen en losmaken van het gehele lichaam. Tijdens deze oefeningen voelen deelnemers vaak pas hoeveel spanning en vermoeidheid zich heeft vastgezet in het lichaam.


Na deze oefeningen volgen wat staande houdingen. Houdingen worden steeds wat langer vastgehouden om dieper in de ontspanning te komen.


Elke les is weer anders. Als een houding niet lukt, samen gekeken worden naar een aanpassing of alternatief. Yoga leert je je lichaam opnieuw kennen na een tijd van onrust en spanning. Je geest komt tot rust door ontspanningsoefeningen en je lichaam herstelt zich door oefeningen die je conditie verbeteren.


Datum + Tijd:


  • Elke vrijdag van 13:30 tot 14:30 uur t/m 1 juli 2022.


Door:

De online yoga wordt verzorgd door Irene Antoniesen.


Irene geeft al sinds 1987 yoga in Arnhem, o.a. op de Geitenkamp. Irene is in 2019 geopereerd aan een goedaardige tumor in haar hoofd, die flink wat revalidatie en gevolgen met zich meebracht. Deze ervaring heeft Irene nog meer bewust gemaakt van de kwetsbaarheid van ons lichaam en van de impact van een tumor, zowel lichamelijk als geestelijk. 


Aanmelden:

Wil je deelnemen aan een online yogales, meld je dan aan door hier naar de agenda van Toon Hermans Huis Arnhem te gaan.


Klik daarna in de agenda op de gewenste datum en tijd, onderaan de pagina kun je jezelf aanmelden.Gezien de ruimte in ons huis blijven t/m juni 2022 de yogalessen online. Als je je aanmeldt voor yoga, geven we jouw naam en e-mailadres door aan Irene. Zij neemt contact met je op over hoe je de les kan volgen.


Locatie:

Online.


Adres + Tel:

Toon Hermans Huis Arnhem,

Stadhoudersstraat 60,

6828 SM ARNHEM.

Tel: 026-2133196

E-mail: info@thharnhem.nl  
Bron: www.thharnhem.nl