Ontspannende Gezichtsbehandelingen door schoonheidsspecialiste Esther Verest bij Toon Hermans Huis Amersfoort. / Elke dinsdag.

03-05-2022 00:00

 

 

 

 

 

Ontspannende Gezichtsbehandelingen:

 

 

Heb jij door de confrontatie met kanker te maken met spanningen en vermoeidheid? Ontspannende gezichtsbehandelingen kunnen een welkome vorm van ontspanning bieden. Het is prettig om even te ontsnappen aan de drukte van alledag.

 

Je gezichtshuid heeft het in spannende tijden zwaar te verduren. Een gezichtsmassage stimuleert de hersenen om oxytocine te produceren, ook wel het gelukshormoon genoemd. Je komt tot rust en zult minder stress ervaren. Daarnaast heeft het hormoon positieve effecten op je hart, bloedvaren, spijksvertering en het geheugen.

 

Een professionele gezichtsbehandeling van de schoonheidsspecialiste is een ware verwennerij voor de huid en zorgt voor een ware skinboost, met een stralende huid als resultaat. Tegen een kleine vergoeding voor het gebruik van de schoonheidsproducten, kunnen belangstellenden kiezen uit een professionele dieptereiniging, een verkwikkend masker, een ontspannende gelaatsmassage of een passende make-up.

 

Je zult heerlijk opgefrist de deur van ons inloophuis uitlopen. Wie er goed uitziet, voelt zich vaak ook beter! De duur van een ontspannende gezichtsbehandeling is ongeveer een uur.

 

Een gezichtsbehandeling is rustgevend… van een uurtje ontspannen knap je zienderogen op!

 

 

 

 

Wann​eer:

 

  • Elke dinsdag
 
 
 
 
 

 

Kosten:

Eigen bijdrage € 10,- per keer, graag gepast/contant betalen!

 
 
 
 
 

 

Door:

De gezichtsbehandeling wordt gegevend door schoonheidsspecialiste Esther Verest.

 
 
 
 
 
 

 

Me​er informatie of aanmelden:

Elke dinsdagochtend in Toon Hermans Huis Amersfoort, telefonisch: (033) 465 52 27 of per e-mail: aanmelden@thha.nl

 
 
 
 
 
 
 

 

Adres + Tel:

Toon Hermans Huis Amersfoort,

Regentesselaan 39,

3818 HH Amersfoort.

Tel: 033 - 465 52 27  

E-mail: info@thha.nl

 

 

 

 

 

Bron: www.thha.nl