Ontspanningsmassage met Angelique Appelo bij Toon Hermans Huis Arnhem. / Elke donderdag t/m 30 juni 2022.

24-02-2022 10:15
Ontspanningsmassage:


Elke donderdag staat ontspanningsmassage op de agenda.


Angelique Appelo verzorgt deze vorm van massage.


Ontspanningsmassage is een totale lichaamsmassage waarbij op bescheiden schaal olie wordt gebruikt. Als u slechts een deel van het lichaam gemasseerd wilt hebben, kan dat ook. We stemmen dat voor aanvang met u af. Daarna is het lekker liggen en naar vermogen overgeven aan dat wat er gebeurt. 


Angelique Appelo is masseur en heeft de opleiding Massage bij kanker gedaan. Naast haar eigen praktijk in Westervoort ( zie voor meer info: www.spiereninbeweging.nl ) was zij tot juli 2018 sportmasseur bij de Westervoortse voetbalclub. Ook is zij verbonden aan Team Loo, dat meedoet aan de jaarlijkse Roparun. Daarnaast is Angelique gastvrouw in het THHA wat zij graag combineert met het geven van massages.


Wekelijks op donderdag om 10:15 of om 11:30. Indien u bij "opmerkingen" aangeeft welke tijd uw voorkeur heeft. proberen wij daar rekening mee te houden. Deelname is pas zeker na bevestiging.


Datum + Tijd:


  • Elke donderdag om 10:15 & 11:30 uur t/m 30 juni 2022


Door:

Angelique Appelo verzorgt deze vorm van massage.


Aanmelden:

Wil je een heerlijke ontspanningsmassage, meld je dan aan door hier naar de agenda op de website van Toon Hermans Huis Arnhem te gaan.


Klik daarna in de agenda op de gewenste datum en tijd, onderaan de pagina kun je jezelf aanmelden.


Adres + Tel:

Toon Hermans Huis Arnhem,

Stadhoudersstraat 60,

6828 SM ARNHEM.

Tel: 026-2133196

E-mail: info@thharnhem.nl
Bron: www.thharnhem.nl