Ontspanningsmassage met Cyriel Devos bij Anna's Huis te Zaandam op 1 Juni 2022.

01-06-2022 10:00

 

 

                 

 

 

 

 

Ontspanningsmassage:

 

Ontspanningsmassage: terwijl je spieren relaxen, ebt stress weg, zodat lichaam en geest weer in balans komen.

 

Iets over mijzelf:


Ik ben Cyriel Devos, gelukkig getrouwd met mijn echtgenote en trotse vader van 2 zoons. Ik ben van Indische afkomst en kom uit een gezin waarbij de zorg hoog in het vaandel stond. Het masseren, genezen en of verzorgen van klanten is dus met de paplepel ingegoten.

 

Na het volgen en voltooien van de opleidingen Sportmasseur en Sportverzorger, heb ik mijn kennis verder uitgebreid met de cursussen, Balinese massage, Cupping therapie, Guasha therapie, Hotstone massage, Bamboe massage en Stoelmassage. Door deze cursussen mag ik mij officieel Wellness Therapeut noemen.

 

Er zijn op de eerste woensdag van de maand 3 plekken per ochtend, zie hieronder en een massage duurt ongeveer 45 minuten.

 

Ik was sportmasseur/verzorger geweest bij het selectieteam van VV Zilvermeeuwen te Zaandam. Hier heb ik veel ervaring opgedaan wat betreft blessure behandelingen en blessure preventie. En bij een Beauty salon in Utrecht heb ik veel ervaring opgedaan in de sport-, ontspanning- en de Balinese massage. Verder heb ik gewerkt in de Thermen Sauna in Den Ilp en naast mijn eigen praktijk ben ik soms bij Spa Zuiver in Amsterdam bezig.

 

Aan gasten van Anna's huis bied ik de eerste woensdag van de maand een massage van 3/4 uur aan. U schrijft in voor een datum en geeft aan hoe laat u wilt komen, waarna u gebeld wordt. Op deze datum kan de afspraak nog worden ingeboekt om 10.00 uur en 11.00 uur.

 

Als de aanmeldingen veelvuldig komen, coördineert Anna's huis de inschrijvingen, zodat niet sommige mensen vaak en anderen nooit aan de beurt komen.

 

 

 

Datum + Tijd:

  •  

 

  • 1 juni 2022 - 10:00 & 11:00 uur
  •  
  •  
 
 

 

Door:

Cyriel Devos.

 
 
 

 

Kosten:

De massages kosten 7,50 € (via de bekende Anna's huis knipkaart), wat in zijn geheel ten goede komt aan Anna's huis.

 
 
 

 

Aanmelden:

Wil je een heerlijke massage, meld je dan aan via het aanmeldformulier op de website van Anna's Huis.

 

Je vind het aanmeldformulier in het activiteitenoverzicht op de website van Anna's Huis, klik hiervoor op de juiste datum van uw keuze, onderaan de pagina vind je het aanmeldformulier.

 

 

 

 

Adres + Tel:

ANNA'S HUIS,

Zorgboulevard,

Koningin Julianaplein 18,

Zaandam.

Naast het Zaans Medisch Centrum.

Tel: 075 - 7719027

 

 

 

Bron: www.levenmetkankerzaanstreek.nl