Inloophuis Pisa te Hoorn en Enkhuizen zijn gesloten t/m 1 april 2020 vanwege Coronavirus.

16-03-2020 11:18


Pisa is gesloten:


Gesloten Aan alle bezoekers van Inloophuis Pisa in Hoorn en bezoekers aan onze activiteiten in Enkhuizen,


Beste bezoeker,


Het aantal mensen dat besmet is met het Corona-virus in Nederland neemt steeds meer toe. Pisa heeft de veiligheid van haar bezoekers hoog in het vaandel. Onze bezoekers zijn meestal kwetsbare mensen in diverse stadia van behandeling. Wij voelen ons verantwoordelijk voor hun welzijn en willen die verantwoordelijkheid ook graag nemen.


Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen hebben wij besloten om alle activiteiten vanaf nu tot en met 1 april 2020 af te gelasten.


Dat betekent ook dat we gesloten zijn voor inloop en dat alle geplande bijeenkomsten, activiteiten, massages en andere afspraken niet doorgaan.


Wel zorgen wij ervoor dat we tijdens de vaste openingstijden in Hoorn telefonisch bereikbaar zijn. Schroom dus niet om te bellen als je behoefte hebt aan contact met ons.


Wij zijn bereikbaar op 0229 -75 85 31. Maandag en woensdag tussen 13:00 en 16:30 uur. Dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9:30 en 13:00 uur.


Wij houden de berichtgeving van het RIVM nauwlettend in de gaten. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en informeren je over de voortgang.


Wij hopen op jullie begrip,

Hartelijke groet,

Bestuur, coördinator en medewerkers van Pisa.
Bron: www.inloophuispisa.nl