PISA 's Pluktuin is geopend.

01-05-2020 18:10In een pluktuin komen bezoekers langs die voor zichzelf bloemen plukken en een boeket samenstellen. Ze kiezen uit één border of overal wat vandaan. Alles in één kleur of een bonte mengeling van alles wat. Er is voor elk wat wils.


Welkom:

Nu haar deuren dicht zijn, biedt Pisa haar bezoekers diverse activiteiten aan, die je van de website kunt "plukken". We hopen zo mensen te bemoedigen en te inspireren in deze tijden van sociale isolatie en onzekerheid. Struin eens rond in onze digitale pluktuin en pluk wat van je gading is.


Plattegrond:

In de WOORDENSTROOM staan gedichten, teksten en korte schrijfoefeningen. De KLANKFONTEIN klatert en spuit gezang en muziek omhoog. De border KLEURENSPEL komt vol creatieve suggesties en inspirerende beelden. In de PLEISTERPLAATS (Stille tuin) kun je even bijkomen met yoga, meditatieoefeningen en overwegingen. In de border met ZAAIGOED groeien eenlingen: tips en losse activiteiten.


Net als in een echte tuin zal Pisa's Pluktuin groeien; met regelmaat zullen er nieuwe bloemen en vruchten te plukken zijn. Bezoek ons dus zo vaak als je wilt en laat je verrassen door de steeds grotere variëteit in onze borders.Geniet en pluk niet met mate (naar Loesje)
Bron: www.inloophuispisa.nl