Primeur: 100% QR collecte.

31-08-2021 19:09


Gezamenlijk logo:

 

Om het QR-collecteren meer bekendheid te geven, hebben alle goede doelen de krachten gebundeld en met CM.com een gezamenlijk logo ontwikkeld: 100% QR collecte.


Van 5 t/m 11 september 2021 is de collecteweek. Dan gaan in heel Nederland zo'n 80.000 collectanten langs de deuren om geld op te halen voor KWF. In 23 plaatsen doen ze dat uitsluitend met QR-code. Deze collectanten hebben geen collectebus bij zich, maar gebruiken het dit jaar nieuw geïntroduceerde collectebord.   


Doneren via de QR-code:


Betalen via een QR-code wordt steeds normaler. Ook bij het collecteren speelt QR dit jaar een grote rol. Zowel bij KWF, als bij andere goede doelen. Naast de teams die uitsluitend met het QR-collectebord de straat op gaan, zit ook bij alle collectanten die met de collectebus collecteren een QR-code op de bus.  


De voordelen:


Net als een donatie in de collectebus is doneren via QR eenmalig, veilig en anoniem. Er worden geen gegevens bewaard. Daarnaast hoeven onze vrijwilligers niet meer met geld over straat; elke QR-gift staat meteen op de rekening van KWF. Ook leuk: met een persoonlijke QR-code kun je als collectant op elk moment online zien hoeveel je al hebt opgehaald. 


Wil je ook via QR doneren? Dat kan! Bij de collectant, of nu meteen online door de QR-code hiernaast te scannen. 

QR code KWF collecte

Doneer ook via de QR-code.

In deze 23 plaatsen wordt 100% QR gecollecteerd:Alphen a/d Rijn

Nuenen

Amstenrade

Oegstgeest

Baarn

Ophemert

Barendrecht

Oudewater

Bergen op Zoom    

Rotterdam

Bussum

Tynaarlo

Doetinchem

Varsseveld

Enschede

Vlaardingen

Heteren

Westervoort

IJsselstein

Zaanstad

Leeuwarden

Zeist

Lochem

 

Bron: www.kwf.nl