PSV-perschef Thijs Slegers deelt verdrietig nieuws: ‘Medici kunnen niets meer voor me doen’.

04-04-2023 18:02

 

 

Auteur: Rik Elfrink - ad.nl/nederlands-voetbal

 

 

Thijs Slegers liet donderdag aan de buitenwereld weten dat hij niet meer beter wordt.

Thijs Slegers liet donderdag aan de buitenwereld weten dat hij niet meer beter wordt. 

Foto: Rene Manders/DCI Media.

 

 

 

 

 

PSV-perschef Thijs Slegers deelde donderdag via sociale media een intens verdrietig bericht. De 46-jarige oud-journalist en huidige PSV-manager laat weten dat medici niets meer voor hem kunnen doen, nadat hij vorig jaar een stamceltransplantatie onderging. Die was nodig omdat hij te maken had gekregen met leukemie.

 

De in Heeze geboren Slegers groeide tussen 1998 en 2015 bij Voetbal International uit tot een vooraanstaande voetbaljournalist en een formidabele nieuwsjager. Ook schreef hij de biografieën van Andy van der Meyde en Luc Nilis.

 

PSV nam hem in 2015 in dienst als perschef, een functie die hij sinds 2021 door zijn ziekte niet altijd volledig kon vervullen. Na zijn stamceltransplantatie gloorde hoop voor de gedreven Veldhovenaar, die bij PSV terugkeerde als manager Communicatie. Vorige week was hij in die rol nog actief met algemeen directeur Marcel Brands. Slegers riep de PSV’ers op om zich massaal aan te melden als bloeddonor, een actie waar de hele club achter staat.

 

,,Ons rest niets anders dan het noodlot te accepteren’’, laat Slegers nog weten in zijn verklaring. Hij roept PSV’ers nogmaals op om zich te melden als bloeddonor en bloedbank Sanquin te helpen. ,,Ik ben niet meer te helpen, maar anderen wel.’’

 

 

Voor het Twitterbericht van dit Artikel klik hier

 
 
 
 
Bron: www.ad.nl