Reiki met Karin Tooren bij het Vicki Brownhuis te 's-Hertogenbosch 14 Juni 2022.

14-06-2022 10:00

                                      

 

 

Reiki:

 

Mijn naam is Karin Tooren. Als Shambala Reiki master geef ik, via mijn handen, liefdevolle energie door aan iedereen die deze wil ontvangen. Toen mijn  moeder gediagnosticeerd werd met kanker werden mijn bezoekjes aan haar regelmatig ingevuld met een verbinding via reiki. In tijden van grote spanning gaf dit haar rust. In tijden van onzekerheid gaf het haar vertrouwen en wanneer ze pijn had bracht het wat verlichting. 

 

Wat het mij gaf was een onbetaalbare liefdevolle verbinding met mijn moeder. Die liefdevolle energie kon ik vervolgens door mijn handen weer terug laten stromen naar haar.  Zo kan reiki een moment zijn vol liefdevolle aandacht helemaal voor jou alleen. Het geeft rust en ontspanning en een herinnering aan de liefdevolle, kalmerende, troostende en verzachtende kracht van de aanraking met de handen in onze prilste kinderjaren.  Je kunt de verbinding zowel liggend als zittend ondergaan en wanneer een fysieke aanraking niet gewenst is, is er een alternatief mogelijk. Je bent van harte welkom!

 

Datum + Tijd:

 

  • 14 juni 2022

 

De sessies zijn om 10:00, 11:00 en 12:00 uur

 

Behandelaar:

Karin Tooren.

 

Aanmelden:

Reiki is op afspraak. Meld je aan, zodat wij je kunnen indelen op een beschikbaar moment. Je ontvangt hiervan een bevestiging;

 

  • Klik hier voor de activiteiten kalender van het Vickibrownhuis.

 

  •  
  • Klik daarna op de gewenste datum en tijd om je aan te melden.

 

  • Via de knop aanmelden rechts onderaan de pagina kom je bij  het aanmeldformulier.

 

Contact:

Tel: 0736148550

 

Adres + Tel:

Vicki Brownhuis,

Aartshertogenlaan 469,

5213 JA 's-Hertogenbosch.

Tel: (073) 614 85 50

 

 

 

Bron: www.vickibrownhuis.nl