Roelie de Winter (57) uit Almelo overlijdt paar dagen na in vervulling gaan grootste wens.

26-02-2020 18:39


Auteur: Henk Bouwhuis - ad.nl/almelo. 

Roelie de Winter, afgelopen zaterdag 22 Feb 2020 toen ze verrast werd met een motorrit.  Naast haar dochter Sharona en man Henk.

Foto: Jeroen Visschedijk.
ALMELO - Roelie de Winter is dinsdagmorgen 25 Feb 2020 op 57-jarige leeftijd overleden, aan de gevolgen van kanker. Een bijzondere laatste wens van de Almelose - een rit als motorpassagier door haar woonplaats- ging afgelopen zaterdag in vervulling.
 
De Twentse Biker Babes hadden de tocht voor haar georganiseerd. Voor haar dierbare familie en buren was het een emotioneel moment toen ze  voor haar woning aan de Bornerbroeksestraat in de zijspan werd geholpen. Ondanks haar ziekte genoot Roelie met volle teugen van het ritje. 

Maandagmiddag 24 Feb 2020 was ze er nog steeds beduusd van, vertelde ze tegenover deze krant.  "Het was zo mooi. Ik was echt gelukkig." Roelie de Winter wist dat ze niet lang meer te leven had, maar ze bleef positief. "Elke dag kan de laatste zijn. Daarom probeer ik zoveel mogelijk van het leven te genieten."


'Groot verlies'

Maandagavond verslechterde haar toestand. Dinsdagochtend is Roelie de Winter thuis overleden. Bestuurslid Lisa Beuving van de Twentse Biker Babes is bedroefd en reageert geschokt.  "Maar we zijn dankbaar dat we Roelie en haar familie in deze moeilijke periode even blij hebben kunnen maken", zegt Beuving. Namens de motorclub wenst ze de familie sterkte met 'het grote verlies van een prachtige vrouw'.


Bekijk hier een reportage van de motorrit die Roelie afgelopen zaterdag 22 Feb 2020 maakte.Bron: www.ad.nl