Roparun / Halve Roparun van 30 Mei t/m 1 Juni 2020.

30-05-2020 00:00


Roparun vindt ieder jaar plaats in het Pinksterweekend (30 mei t/m 1 juni 2020)


Start:

De start is op zaterdag 30 mei 2020 in Bremen en Parijs.

De halve Roparun start op 31 mei 2020 in Almelo.


Finish:

Alle deelnemers finishen op maandag 1 juni 2020 op de Binnenrotte in Rotterdam.


Inschrijfgeld:

Roparun: € 3130,- per team.

Halve Roparun € 1965,- per team.


Dit bedrag moet worden voldaan aan Ropament B.V. (100% dochter van Stichting Roparun), die verantwoordelijk is voor de organisatie van het evenement. Dit bedrag wordt gebruikt om het evenement te organiseren voor alle deelnemers. Denk hierbij aan de start- en finishlocaties, sanitair, verkeer, vergunningen, beveiliging, communicatie en meer.Het inschrijfgeld hoeft niet direct betaald te worden bij inschrijving. Je ontvangt hiervoor begin november een factuur. 


Wat zit er bij het inschrijfgeld inbegrepen?

  • Deelname aan teambijeenkomsten;
  • Uitgewerkte bestanden met de Roparunroute;
  • 30 deelnemersnummers voor lopers en fietsers;
  • Auto- en fietsstickers met het teamnummer;
  • Toezicht door vrijwilligers bij checkpoints en op motoren onderweg;
  • Milieuplaatsen en sanitaire voorzieningen op de start- en finishlocaties en langs de route;
  • Indien nodig (medische) ondersteuning onderweg door calamiteitenteam;
  • Indien nodig (technische) ondersteuning onderweg bij ernstige pech/ongevallen;
  • Een centraal alarmnummer voor noodgevallen (permanente bezetting tijdens de Roparun van het Algemeen Coördinatieteam in Nederland);


NIEUW:

Verzekering voor ieder teamlid (ingevoerd op het teamportaal). Wanneer er sprake is van een ongeval tijdens Roparun, zijn deelnemers hiervoor via de organisatie verzekerd. Polisvoorwaarden worden later gepubliceerd op de website van de Roparun.Het goede doel:

Het geld wat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun.'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven"Je kunt hierbij denken aan de inrichting van een inloophuis, waar (ex-) kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten. Vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. Workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren omgaan met uiterlijke veranderingen die ze krijgen door de behandelingen. Een fijne dag uit voor zieke kinderen en hun broertjes of zusjes, zodat zij even niet hoeven te denken aan het ziek zijn. De ontwikkeling van 'palliatieve boxen', een hulpmiddel voor mensen in een terminale fase die graag in de eigen thuisomgeving willen verblijven. Of de inrichting van een hospice om er voor te zorgen dat mensen tijdens hun laatste levensfase in een prettige omgeving kunnen verblijven.


Voor meer informatie over de goede doelen van Roparun kijk bij Doelen op de website van de Roparun.


Meer informatie en inschrijven:

Voor meer informatie en inschrijven ga naar de website van de Roparun. 

Bron: www.roparun.nl