RTL Boulevard-verslaggever Ruud ten Wolde (29) overleden.

10-10-2021 17:09


Auteur: Showredactie ad.nl/show



Ruud ten Wolde

Ruud ten Wolde.

Foto: Michael Graste.




Ruud ten Wolde, verslaggever bij tv-programma RTL Boulevard is overleden. Dat heeft de familie van Ruud laten weten via Twitter.


Ten Wolde streed al geruime tijd tegen kanker. ,,Ruud heeft tot het einde dapper gestreden en wilde zich niet gewonnen geven", aldus zijn familie. ,,Jullie weten hoeveel hij van het leven hield."


Op Twitter was Ten Wolde altijd open over zijn ziekte. In mei vorig jaar werd hij schoon verklaard, maar recentelijk keerde de kanker terug. Begin oktober meldde hij dat hij zwaardere medicatie had gekregen en niets anders kon dan liggen. 



Twitter van Ruud ten Wolde.




Hart onder de riem:


Columniste Caroline van Mourik besloot Ruud deze week een hart onder de riem te steken door op te roepen om hem massaal hartjes te sturen onder de hashtag #ziekveelliefdevoorruud Hier werd massaal gevolg aan geven. ,,Ik ben overdonderd door alle liefde", schreef Ruud. ,,Weet dat het me heel erg ontroerd heeft en dat ik er veel kracht uit put."


Ten Wolde overleed gisteravond in zijn eigen huis. Hij is 29 jaar geworden. Collega's, vrienden en andere volgers reageren bedroefd op het nieuws. Onder meer radio-dj Domien en presentatrice Amber Brantsen betuigen hun steun, maar ook Luuk Ikink en Gooische vrouwen Paulien Wingelaar en Leslie Keijzer laten van zich horen. 'Nee, dit mag niet. Wat verdrietig en oneerlijk. Heel veel sterkte aan alle familie en vrienden met dit grote verlies', aldus Wingelaar.



Twitter: Caroline.


Als je nou hier, straks, vanavond een stortbui aan ❤️ tegenkomt op Twitter -en als het gelukt is dan kom je dat- wil je die dan helpen vermenigvuldigen met ❤️ en RT's? Hoe meer liefde hoe beter.


(Deze mag alvast geretweet. Hartje voor jou)




Bron: www.ad.nl