Ruud de Wild vrijdag 3 Sep 2021 hopelijk naar huis: 'Helemaal kankervrij'.

01-09-2021 16:37Beeld Instagram @ruuddewild.


Het gaat goed met Ruud de Wild (52) na zijn operatie dinsdag. Vanuit het ziekenhuis laat Olcay Gulsen (41) weten dat Ruud vrijdag ontslagen wordt uit het ziekenhuis als zijn situatie stabiel blijft.


"Zijn herstel lijkt heel voorspoedig te verlopen"


'De operatie is goed gegaan', vertelt Olcay in de kleine update over haar liefde. 'Zijn herstel lijkt heel voorspoedig te verlopen.' En er is nog meer goed nieuws: Olcay laat weten dat Ruud nu helemaal kankervrij is. 'Bedankt voor jullie steun en liefde. Ga hem zo even uit zijn bed trekken voor een leuke wandeling door het ziekenhuis.'


In maart 2021 vertelde Ruud de Wild tijdens zijn radioshow op NPO Radio 2 dat hij darmkanker heeft en dat hij daarom een tijdje niet op de radio te horen is. "Een aantal maanden geleden kreeg ik de diagnose darmkanker. Dat heb ik stil willen houden."


Op dat moment was Ruud al een keer onder het mes gegaan, maar toen was al duidelijk dat hij nog een keer geopereerd zou moeten worden. De operatie leek in eerste instantie goed verlopen, maar een aantal dagen later moest Ruud opnieuw onder het mes vanwege complicaties.


Dat de ziekte en het herstel met vallen en opstaan gaat, blijkt wel uit de video. In april 2021 kreeg Ruud nog te horen dat de kanker weg was. 
Bron: www.rtlboulevard.nl/entertainment/showbizz