Samen met Evelien brengt THS geluk.

11-07-2021 17:56
Toon Hermans Salon Barneveld

Toon Hermans Salon Barneveld.

Foto: Peter de Hoog.

Op 26 mei 2021 was Evelien van der Werff bij Toon Hermans Salon Barneveld.


Het was de eerste week dat ze op de fiets zat voor haar missie: Alle 75 IPSO Inloophuizen in Nederland op de kaart te zetten en geld op te halen voor alle inloophuizen die in zwaar weer verkeren. En dat is haar gelukt! 6 weken lang en 2000 km verder, heeft ze alle inloophuizen bezocht.Een bedrag van ruim €15.000,- staat inmiddels op de teller en er kan nog steeds gedoneerd worden op www.acties.kwf.nl/fundraisers/evelienwerff Evelien heeft een geweldige prestatie neergezet en haar is gevraagd om ambassadeur voor IPSO te worden en dat gaat ze ook doen.  Van harte gefeliciteerd Evelien!


26 mei 2021 was dus een belangrijke dag voor ons inloophuis, met niet alleen een bezoek van Evelien. Er was een heerlijke lunch van de Gribus, Beau Schneider (van GTST) was aanwezig om een stukje met Evelien mee te fietsen, een aantal vrijwilligers klapten haar binnen en zwaaiden haar weer uit, Omroep Gelderland deed verslag vanuit ons huis waardoor Toon Hermans Salon extra in het zonnetje kwam te staan.


Daarnaast trad Peter de Hoog voor ons op met een song waarop hij een prachtig passende tekst had geschreven, speciaal voor Toon Hermans Salon Barneveld. Deze hart onder de riem kunnen we zeker gebruiken.


Afgelopen weken is ons inloophuis weer voorzichtig open gegaan en gasten zijn zo blij, dat ze weer kunnen komen. Wij als medewerkers hebben onze gasten gemist en onze gasten elkaar.  Ben je nog niet eerder geweest? Kom gerust eens een kijkje nemen, je bent van harte welkom. Of kijk eens op onze website www.toonhermanssalonbarneveld.nl. Hier vind je heel veel informatie, waaronder onze openingstijden en alle activiteiten.


Op onze Facebookpagina kun je een foto impressie terugkijken van deze dag en je kunt luisteren naar de Toon Hermans Salon song. Toon Hermans Salon Barneveld, Inloophuis.
Bron: www.barneveldsekrant.nl/deeljenieuws