Samenloop Son en Breugel gaat verder als Son en Breugel Samen Sterker.

12-06-2021 17:47Son en Breugel Samen Sterker: een evenement waarin het leven, samen stil staan bij en aandacht geven aan kanker centraal staat. En alles wordt gezamenlijk georganiseerd voor en door Son en Breugel. Dat is de ambitie van het voormalig kernteam van Samenloop Son en Breugel.Voor ieder wat wils:


Son en Breugel Samen Sterker vindt plaats van in het weekend van 11 en 12 juni 2022. Rondom de vijver aan de Europalaan wordt naast een wandeltocht óók een hardloopwedstrijd en een wielermarathon georganiseerd. Teams van minimaal 15 deelnemers tussen 4 en 99 jaar lopen of fietsen van 17:00 tot 14:00 uur in teamverband en laten zich hiervoor sponsoren voor het goede doel. Bij de organisatie van de hardloop- en wielermarathon gaan we nadrukkelijk samenwerken met lokale sportverenigingen.Een nieuwe start:


Met trots introduceren het bestuur de nieuwe naam en het logo, ontworpen door de geweldige creators van Wens Creatie. Het logo symboliseert de verbinding en het samenzijn met onze helden en elkaar: samen sterker. De kleuren geel en blauw van Son en Breugel lopen in elkaar over en maken samen de kleur groen, de kleur van hoop en geluk.

Aandacht voor kanker:


(Ex-)kankerpatiënten (onze helden) staan centraal in het uitgebreide programma. Naast een VIP-ontvangst zullen zij op vrijdagavond ook de saamhorigheid van Son en Breugel ervaren. Voor de basisscholen volgt een speciaal schoolprogramma. En tijdens het evenement is op een lifestyle & foodcourt aandacht voor gezonde leefstijlgewoonten en voeding.Stronger Live:


Er zal tijdens Son en Breugel samen sterker veel live amusement te zien en te horen zijn gedurende dit weekend. Dit amusement wordt op zondagmiddag afgesloten met Stronger Live. Van 14.00 tot 17.00 uur wordt het podium gevuld met een keur aan lokaal talent, die het weekend in stijl zullen afsluiten.Sponsoracties voor het goede doel:


Voorafgaand aan dit weekend zullen er vele activiteiten georganiseerd gaan worden. De deelnemende teams organiseren in de aanloop acties om geld in te zamelen voor het goede doel. De opbrengst hiervan wordt tijdens Son en Breugel Samen Sterker bekendgemaakt. De goede doelen worden voor een deel bepaald door de teams en de helden. Zij mogen hun voorkeuren uitspreken in een stemronde, waarna het bestuur 3 doelen kiest, één lokaal, één regionaal en een landelijk doel. Uitgangspunt daarbij is dat het doel een positieve bijdrage levert aan de strijd tegen kanker of het leven met kanker draaglijker maakt.De reis begint:


Met nog 365 dagen te gaan staat de organisatie voor een ambitieuze en uitdagende tijd. Maar ze gaan dit evenement niet alleen organiseren. Ze doen het samen, samen met Son en Breugel. Sluit je bij hen aan en kom hen helpen, alleen of met je vereniging of team. Dit kan eenvoudig door contact op te nemen met de organisatie via info@sbsamensterker.nl .


Het uitgebreide programma vind je binnenkort op onze website: www.sonenbreugelsamensterker.nl  en op de Facebookpagina Son en Breugel Samen Sterker.

Bron: www.onssonenbreugel.nl/nieuws