'SamenLoop voor Hoop Haagladen op 13 en 14 Juni 2020' uitgesteld.

23-03-2020 17:21


Auteur: Organsiatie 'SamenLoop voor Hoop'mainImage                                                                                                                                                                                                                  

Lieve SamenLopers, teamcaptains, eregasten, sponsoren en alle betrokkenen van de SamenLoop voor Hoop Haaglanden,


In samenspraak met KWF is de moeilijke, maar noodzakelijke beslissing genomen om de SamenLoop voor Hoop Haaglanden uit te stellen. Dit is enorm ingrijpend voor iedereen die bij de SamenLoop voor Hoop betrokken is, maar de gezondheid van jou en alle andere mensen, waaronder zij die met en na kanker leven, staat voorop. 


Wij begrijpen dat dit voor eenieder teleurstellend is en nu vragen teweegbrengt. Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheden om de SamenLoop voor Hoop Haaglanden op een ander moment te organiseren. Binnenkort zullen wij met de organisatie van de SamenLoop voor Hoop Haaglanden in overleg gaan hoe we onze SamenLoop nu invulling kunnen geven. Wij hopen op jullie begrip en geduld hiervoor.


Wij adviseren jullie om onze twitter-, instagram- en facebookpagina in de gaten te houden voor updates. Ook zullen wij jullie op de hoogte houden middels de nieuwsbrief.


Wil je in de tussentijd iets doen voor de SamenLoop? Je kunt nog steeds de diverse acties steunen met een donatie. Het geld dat wordt opgehaald komt onveranderd ten goede aan kankeronderzoek. Kijk voor alle acties in Haaglanden op acties.samenloopvoorhoop.nl en selecteer SamenLoop voor Hoop Haaglanden.


De SamenLoop voor Hoop is en blijft een uniek en persoonlijk evenement waar verbondenheid centraal staat. Zelfs op afstand voelen we die verbondenheid nog steeds.


Voor meer informatie, verwijzen wij jullie naar de website van de SamenLoop: https://www.samenloopvoorhoop.nl/meta/nieuws/gevolgen-corona-voor-samenloop/Hartelijke groet,


De organisatie van de SamenLoop voor Hoop Haaglanden.Bron: www.voorburgsdagblad.nl