Selma van Dijk deelt herinneringen aan overleden vader.

23-04-2020 14:20Voormalig Hart van Nederland-presentatrice Selma van Dijk heeft op sociale media dierbare herinneringen gedeeld aan haar vader, Louis van Dijk. De pianist overleed begin deze maand op 78-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.Uit uit handen van dochter Selma ontvangt Louis van Dijk de Gouden Eeuw Award.

Uit uit handen van dochter Selma ontvangt Louis van Dijk de Gouden Eeuw Award.

Foto: Hollandse Hoogte.
"Dag, lieve papa", schrijft Selma bij een reeks foto's van zichzelf met de muziekvirtuoos. Ook deelde de presentatrice een muziekstuk, De Vaderdag Etude, dat ze als 10-jarig meisje voor Louis had geschreven.Louis van Dijk werd bekend bij een groot publiek als begeleider van artiesten als Ramses Shaffy en Liesbeth List. Hij werkte tot op hoge leeftijd door. In 2018 stopte hij met het geven van avondvullende concerten.


De beroemde pianist trad in het verleden op met zijn dochter, die daarbij viool speelde en zong.


Nu u hier bent...


Terwijl de wereld in de greep is van het coronavirus, neemt de behoefte aan informatie flink toe. Betrouwbare informatie, toegankelijk en helder verwoord. Waarbij feiten van geruchten worden gescheiden.


De Telegraaf-redactie zet zich dag en nacht met ruim 200 journalisten in om u zo goed mogelijk te informeren over de ontwikkelingen in binnen- en buitenland. Om uit te leggen wat de coronacrisis voor u betekent. We vertellen welke acties de overheid neemt, maar ook waar de schoen wringt. We peilen de stemming in het land, schrijven over de helden in onze zorg, doen verslag van gezond verstand, of een gebrek daaraan, en berichten over hoop, klein en groot, op betere tijden.
Bron: www.telegraaf.nl/entertainment