Shannen Doherty geeft ondanks uitgezaaide kanker niet op.

05-10-2021 10:45Auteur: Showredactie - destentor.nlShannen Doherty

Shannen Doherty.

Foto: AP.


Actrice Shannen Doherty heeft de hoop nog niet opgegeven, ook al is bij haar uitgezaaide kanker vastgesteld. De Amerikaanse blijft 'vechten om in leven te blijven', zei ze in de talkshow Good Morning America.


Doherty maakte vorig jaar bekend dat er weer kanker bij haar was geconstateerd en dat de ziekte zich in het vierde stadium bevindt. Dat houdt in dat er uitzaaiingen zijn en dat genezing niet meer mogelijk is. De actrice, vooral bekend van de series Charmed en Beverly Hills, 90210, blijft desondanks werken en leeft haar leven zoals voor haar diagnose. ,,Veel mensen die kanker hebben in het vierde stadium worden een soort van afgeschreven. Er wordt van uitgegaan dat ze niet meer kunnen werken en dat ze niet meer op volle kracht kunnen leven, maar dat is niet waar."


Lees ook:


Shannen Doherty weer in het openbaar gezien na chemokuur.Doherty hoopt dat mensen van mening veranderen over waar ongeneeslijk zieken nog toe in staat zijn. ,,Ik wil dat mensen geen aannames doen en ons een kans geven het tegendeel te bewijzen."

Bron: www.destentor.nl