Sluiting Toon Hermans Huis Maastricht tot 1 juni 2020 i.v.m. Corona.

26-03-2020 15:50

Beste gasten, 


Het kabinet heeft  bekend gemaakt dat tot 1 juni 2020 alle bijeenkomsten, evenementen en samenkomsten verboden zijn. De eerder gestelde ondergrens van honderd personen geldt niet meer. We moeten minstens 1,5 meter afstand van elkaar houden en we moeten groepsvorming vermijden (geen groepen van 3 of meer mensen als ze geen huishouden vormen).Naar aanleiding van deze kabinetsbesluiten adviseert het IPSO alle inloophuizen om de deuren te sluiten tot 1 juni 2020.


Als Toon Hermans Huis Maastricht volgen wij dit advies en hebben wij dus ook besloten om het huis aan de Sint Servaasklooster 33 te Maastricht te sluiten tot 1 juni 2020.


Op deze manier willen wij voorkomen dat het Corona virus via ons Huis verspreid kan worden onder onze gasten, vrijwilligers en aanbieders. Wij realiseren ons, dat dit een zware maatregel is, juist omdat velen van jullie het contact met anderen bij het Toon Hermans Huis zo waarderen.


Om onze gasten toch een luisterend oor te bieden in deze zware tijden van het Corona virus is het natuurlijk wel mogelijk om elkaar te steunen via een telefoontje of een online-activiteit. 


Ook is het mogelijk om contact op te nemen met onze life coach, Pascalle Renée Cohen voor het geval je wilt praten over angst, ongerustheid, eenzaamheid of gewoon behoefte hebt aan een gesprek. Zij is bereikbaar via 06-28655755.


Wil je toch telefonisch contact met een van onze vrijwilligers, stuur dan een mail naar info@toonhermanshuismaastricht.nl  met vermelding van je eigen naam, telefoonnummer en met wie je contact wenst te hebben, dan vragen wij de betreffende vrijwilliger om contact met je op te nemen.


Bij veranderingen of wijzigingen van de maatregelen omtrent corona zullen wij je informeren via onze website www.toonhermanshuismaastricht.nl en/of via facebook. 
 

Pas goed op je zelf, je omgeving en houd de richtlijnen van het kabinet aan. 


Blijf gezond!


Hartelijke groet, mede namens Melanie Frederiks,


Hans Kasper


Voorzitter Bestuur Toon Hermans Huis Maastricht.
Bron: www.toonhermanshuismaastricht.nl