Speciale basketbalwedstrijd voor Julian én de strijd tegen hersentumoren.

08-04-2023 16:38

 

 

Auteur: Redactie - nederweert24.nl

 

 

 

 

 

 

Na een strijd van 6 jaar met meerdere hersenoperaties, heeft Julian (22, woonachtig in Weert) recentelijk te horen gekregen dat de behandelingen van zijn hersentumor niet aanslaan en hij jammer genoeg niet lang meer te leven heeft. Omdat verdere behandeling weinig perspectief geeft heeft hij ervoor gekozen om hiermee niet verder te gaan om zo in zijn laatste tijd nog zoveel mogelijk mooie herinneringen te kunnen maken.

 

 

Basketbalwedstrijd voor Julian:


Wij, basketbalvereniging Jumping Giants Nederweert, spelen op vrijdag 14 april om rond 19:00 een wedstrijd speciaal voor Julian. “Helaas zal hij zelf niet mee kunnen doen, maar op deze manier willen we nog een keer hem betrekken bij deze passie van hem. Iedereen is gratis welkom om met hem mee te genieten“.

 

Julian zit al jaren trouw bij de basketbal vereniging in Nederweert. Hier heeft hij door de jaren heen een erg betrokken vriendengroep opgebouwd. Zijn vriendengroep is kapot van dit verschrikkelijke nieuws, zij wilden dan ook graag wat gaan doen voor hem. De basketbalvrienden van Julian gaan op 30 april in Maastricht meerennen met Students fight Cancer om hiermee zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek in het Maastricht UMC+, waar ook Julian onder behandeling is. Alle steun voor Team Julian is welkom. Al is het voor Julian te laat, deze ziekte moet gestopt worden.

 

 

Doneren kan via deze site of www.teamjulian.nl alvast bedankt voor jullie steun!