Stem op Living With Hope bij Actie Warm Hart.

18-09-2020 18:24


Astrid de Groot heeft Living With Hope aangedragen voor de KRO-NCRV Actie Warm Hart. Zij verloor onlangs haar goede vriendin aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Met haar voordracht maakt het patiëntenplatform kans op een bedrag van maar liefst € 10.000. Maar daarvoor heeft Living With Hope ook jouw stem nodig. Help je mee?


Met Actie Warm Hart geeft KRO-NCRV een mooie donatie aan 3 goede doelen. Doelen die op een bijzondere manier bijdragen aan een warme samenleving, waarin we omkijken naar elkaar. De 5 goede doelen met de meeste stemmen maken kans op een donatie van € 2.500, € 5.000 en € 10.000!


Meer doen voor mensen met alvleesklierkanker:

Met deze donatie kan Living With Hope meer doen voor mensen geraakt door alvleesklierkanker.


Zo kan het patiëntenplatform de kennis over alvleesklierkanker vergroten en wetenschappelijk onderzoek stimuleren. Living With Hope kan hiermee onder meer lotgenotendagen organiseren en onderzoeksbeurzen beschikbaar stellen aan jonge onderzoekers.


Stemmen:

Help je mee? Breng dan snel jouw stem uit!


Stemmen kan tot en met 14 november 2020. Ga naar de actiepagina en stem op het goede doel Living With Hope.


Stem op Living With Hope


De vijf doelen met de meeste geldige stemmen geven op zaterdag 12 december 2020 een live-presentatie aan de jury.


De jury beoordeelt de presentaties en roept de drie winnaars uit.Deel dit stem-verzoek gerust met familie, vrienden en andere betrokkenen die misschien ook willen stemmen.
Bron: www.livingwithhope.nl