Stichting Inloophuis Wij | Allemaal te Purmerend gesloten t/m 27 Maart 2020 vanwege Coronavirus.

18-03-2020 17:48

Beste Allemaal,


Het aantal mensen dat besmet is met het Corona-virus in Nederland neemt steeds meer toe. Wij-Allemaal heeft de veiligheid van haar bezoekers hoog in het vaandel. Onze bezoekers zijn meestal kwetsbare mensen in diverse stadia van behandeling. Wij voelen ons verantwoordelijk voor hun welzijn en willen die verantwoordelijkheid ook graag nemen.


Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen hebben wij besloten om alle activiteiten vanaf nu tot en met 27 Maart 2020 af te gelasten.


Dat betekent ook dat we gesloten zijn voor inloop en dat alle geplande bijeenkomsten, activiteiten, massages en andere afspraken niet doorgaan.


Vrijdag 13 maart 2020 zijn we nog telefonisch bereikbaar tot 13:00. Daarna neemt onze telefooncentrale je bericht aan en wordt je teruggebeld door 1 van onze vrijwilligers.Schroom dus niet om te bellen als je behoefte hebt aan contact met ons. Wij zijn bereikbaar op 0229 -406094.


Wij houden de berichtgeving van het RIVM nauwlettend in de gaten. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en informeren je over de voortgang.


Wij hopen op jullie begrip,

Warme Groet, 

Bestuur, coördinator en vrijwilligers van Wij-Allemaal.
Bron: www.wij-allemaal.nl