Stichting OOK lanceert Magazine ‘Leven en Kanker’.

11-01-2022 18:58
Als je te maken krijgt met kanker, sta je niet direct stil bij wat dit betekent voor je dagelijkse leven. Waar kun je tegenaan lopen? Welke oplossingen zijn er? Wat kun je zelf doen? En waar is hulp te vinden? Ook als je niet zelf degene bent die kanker heeft, maar bijvoorbeeld mantelzorger of familielid. Daarom lanceert Stichting OOK het magazine 'Leven en Kanker'. Vol met informatie, inzichten van deskundigen en ervaringen van mensen zoals jij.


Wat kan je verwachten van 'Leven en Kanker'?


In het magazine 'Leven en Kanker' lees je onder andere het ervaringsverhaal van Hans en Jenny, die tijdens en na de ziekte van Jenny worstelen met vragen over intimiteit, ze nemen je mee in hun proces en belichten het zowel vanuit het perspectief van de persoon met kanker als de naaste.De ondersteuningsconsulenten van Antoni van Leeuwenhoek vertellen je over de toegevoegde waarde van hun werk en geven je inzicht in waar een ondersteuningsconsulent je zoal mee kan helpen.Schrijfster  van het boek ' Tussenland' Jannie Oskam vertelt je over het leven met kanker wanneer je niet meer beter wordt. Hoe pakt zij haar leven op en waar put ze kracht uit?


Daarnaast lees je veel verhalen van deskundigen en vind je veel praktische informatie over bijvoorbeeld het onderwerp 'werken en kanker', Mindfulness en WMO.


Optimale ondersteuning op het juiste moment:


Stichting Optimale Ondersteuning bij Kanker (OOK) wil ervoor zorgen dat alle mensen met kanker en hun naasten in Nederland goede ondersteuning krijgen. We merken dat er nog veel onbekendheid is bij mensen over de gevolgen van de ziekte en de hulp die beschikbaar is.


We bieden met het magazine 'Leven & Kanker' een brede en betrouwbare bron van informatie over onderwerpen waar je mee te maken kunt krijgen als je kanker hebt (gehad). Hiermee willen we bereiken dat jij weet welke mogelijkheden er zijn. Zodat je passende hulp kunt vinden als je dat nodig hebt.


Waar kan ik het magazine 'Leven en Kanker' lezen?


Bestel hier een exemplaar. Het magazine is gratis, je betaald enkel verzendkosten.

Lees je het magazine liever online? Dan kan hier !
Bron: www.stichting-ook.nl