Stoelmassage met Hanneke Spithoven bij het Vicki Brownhuis te 's-Hertogenbosch op 17 Juni 2022.

17-06-2022 10:00

                                       

                                     

 

 

Stoelmassage:

 

Wat is een stoelmassage?

 

Stoelmassage is een korte, activerende massage die op een speciaal hiervoor ontworpen stoel wordt uitgevoerd. Deze massage wordt over de kleding heen gegeven. Het is zo opgezet dat je je na één behandeling lichamelijk en geestelijk alweer een stuk fitter voelt.

 

Hoe werkt stoelmassage?

 

Voor de massage is er eerst een gesprek over je huidige gezondheid, zodat de intensiteit van de massage geheel aan jouw situatie is aangepast. Tijdens de stoelmassage wordt er druk uitgeoefend. Dit gebeurt met de ellebogen, handen, handpalmen en vingers. De lichaamsdelen die op deze manier worden behandeld zijn hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen.

 

Door deze drukoefening kunnen blokkades die zich hier bevinden worden opgeheven. Deze blokkades kunnen ontstaan zijn door stress, maar ook door een slechte houding. Dit kan op den duur leiden tot verschillende lichamelijke klachten, waaronder stijve pijnlijke spieren.

 

Waarom een stoelmassage?

 

Naast het opheffen van energieblokkades wordt ook de bloedcirculatie gestimuleerd en de afvoer van afvalstoffen uit de spieren bevorderd. Voor gespannen en vermoeide nek-, schouder-, rug- en armspieren kan stoelmassage een weldaad zijn. Al na één behandeling kan het effect voelbaar zijn. Je voelt je op een speciale manier ontspannen, frisser en helderder dan voor je in de stoel plaatsnam. Je hoeft overigens geen klachten te hebben om een stoelmassage te ervaren. Je kan er ook gewoon heerlijk van genieten.

 

Datum + Tijd:

 
  • 17 juni 2022

 

De aanvangstijden zijn:

 

  • 10:00 uur
  • 11:00 uur
  • 12:00 uur

 

 

Een stoelmassage duurt een uur.

 

Door:

Hanneke Spithoven.

 

Kosten:

€4,- per stoelmassage.

 

Meenemen:

We vragen je een eigen handdoek mee te nemen.

 

Contact:

Tel: 0736148550

 

Aanmelden:

Voetmassage is op afspraak. Meld je aan, zodat wij je kunnen indelen op een beschikbaar moment. Je ontvangt hiervan een bevestiging

 

 

  •  
  • Klik daarna op de gewenste datum en tijd om je aan te melden.

 

  • Via de knop aanmelden rechts onderaan de pagina kom je bij  het aanmeldformulier.

 

Adres + Tel:

Vicki Brownhuis,

Aartshertogenlaan 469,

5213 JA 's-Hertogenbosch.

Tel: (073) 614 85 50

 

 

 

Bron: www.vickibrownhuis.nl