Stoelmassage op afspraak in Vicki Brownhuis te 's Hertogenbosch op 27 Maart 2018.

27-03-2018 13:00
De stoelmassage vindt plaats op afspraak dat wil zeggen dat wij contact met u opnemen om een datum en een tijdstip met u af te spreken nadat u zich via de bovenstaande inschrijfregel heeft ingeschreven.


Stoelmassage op afspraak:

Wat is een stoelmassage?

Stoelmassage is een korte, activerende massage die op een speciaal hiervoor ontworpen stoel wordt uitgevoerd. Deze massage word over de kleding heen gegeven. Het is zo opgezet dat je je in ongeveer 20 minuten lichamelijk en geestelijk weer een stuk fitter voelt.


Hoe werkt stoelmassage?

Voor de massage heb ik eerst een gesprek over je huidige gezondheid, zodat ik de intensiteit van de massage geheel aan jouw situatie aanpas. Ik oefen druk uit tijdens de stoelmassage, dit gebeurt met de ellebogen, handen, handpalmen en vingers. De lichaamsdelen die op deze manier worden behandeld zijn hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen.


Door deze drukoefening kunnen blokkades die zich hier bevinden worden opgeheven. Deze blokkades kunnen onstaan zijn door stress, maar ook door een slechte houding. Dit kan op den duur leiden tot verschillende lichamelijke klachten, waaronder stijve pijnlijke spieren.


Effecten van een stoelmassage:

Naast het opheffen van deze energieblokkades wordt ook de bloedcirculatie gestimuleerd, en het bevordert de afvoer van afvalstoffen uit de spieren.Voor de gespannen en vermoeide nek-, schouder-, rug- en armspieren, kan de stoelmassage een weldaad zijn. Al na een behandeling kan het effect voelbaar zijn. Je voelt je op een speciale manier ontspannen, frisser en helderder dan voordat je plaatsnam in de stoel. Je hoeft geen klachten te hebben om een stoelmassage te ervaren. Je kan er ook gewoon heerlijk van genieten.


Wanneer Stoelmassage:

De stoelmassage wordt elke week of op dinsdagochtend of op dinsdagmiddag gegeven.


En op de dinsdagmiddag wordt deze verzorgd door Bianca van Rees voor een duur van 45 minuten vanaf 13.00 uur.

  • 27 maart 2018


  • 8 mei 2018
  • 19 mei 2018
  • 22 mei 2018


  • 5 juni 2018
  • 19 juni 2018


  • 3 juli 2018


Bel om een tijdstip vast te leggen naar het Vicki Brownhuis: 073-6148550.


Kosten:

De eigen kosten zijn € 4,- per behandeling.


Meenemen:

We verzoeken je een handdoek mee te nemen.


Adres:

Vicki Brownhuis,

Aartshertogenlaan 469,

5213 JA 's-Hertogenbosch,

Tel. 073-6148550

E-mail: info@vbrownhuis.nl
Bron: www.vbrownhuis.nl