Swim to Fight Cancer Stedendriehoek 2023 nog niet zeker door tekort aan vrijwilligers.

17-03-2023 16:55

 

 

Auteur: Chantal Zwaag - ad.nl/apeldoorn

 

 

Swim to fight Cancer 2018 in Bussloo, de laatste editie die gehouden werd.

Swim to fight Cancer 2018 in Bussloo, de laatste editie die gehouden werd. 

Archief | Maarten Sprangh

 
 
 
 
 
 
 
Na een paar jaar geen Swim to Fight Cancer is de organisatie van plan om dit jaar weer in te zetten op een nieuwe editie van het evenement voor goede doelen. Zondag 10 september 2023, dan moet het gaan gebeuren. In het water van recreatiegebied Bussloo. Maar het evenement wankelt.
 
Om het evenement met voldoende mankracht en expertise te kunnen organiseren, is het kernteam op zoek naar uitbreiding. Daarom houdt de organisatie woensdag 29 maart om 19.30 uur een inspiratiesessie in zaal Bali van Hotel Thermen Bussloo. Dan vertelt onder meer Ingrid de Croon, projectleider Swim to Fight cancer Stedendriehoek, over het ontstaan van dit evenement. Vrijwilliger Joyce Langelaar vertelt over hoe het is om vrijwilliger te zijn voor het evenement. De Croon: ,,Als wij ons team kunnen aanvullen met drie extra kernteamleden kan het evenement 10 september gegarandeerd plaatsvinden.’’
 

Het evenement


Stichting Fight Cancer zet met Swim to Fight Cancer landelijk al jaren een evenement neer met als missie een wereld te realiseren waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is. Dit door zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding: deelnemers kunnen zich laten sponsoren voor hun deelname.

 

 

 

Aanmelden voor de inspiratiesessie op 29 maart - Hotel Thermen Bussloo - zaal Bali - 19.30 uur  kan tot uiterlijk 27 maart 2023 via dit formulier.

 

 

Bron: www.ad.nl