Team ‘Dongemond 8’ rijdt Alpe d'HuZes.

28-11-2019 18:18Auteur: Marja Klein Obbink - ad.nl/oosterhout 

Team Dongemond 8 gaat meedoen aan de Alpe d'HuZes.

Foto: Dongemond College.

RAAMSDONKSVEER - Achttien leerlingen van het Dongemond College in Raamsdonksveer gaan meedoen aan de Alpe d'HuZes. Op 4 juni 2020 beklimmen zij, lopend of fietsend, de bekende berg Alpe d'Huez in Frankrijk. Met team 'Dongemond 8' willen zij op die manier geld inzamelen voor de strijd tegen kanker.


Voordat zij naar Frankrijk afreizen, organiseren zij allerlei activiteiten om geld in te zamelen. Zo is er in december een oliebollenactie op het Dongemond college. Daarnaast willen ze een diner en veiling organiseren en zijn er nog meer plannen.


Tijdens de week van de Alpe d'HuZes doen de leerlingen ook vrijwilligerswerk om zo een steentje bij te dragen aan het ondersteunen van de organisatie. 


Het team Dongemond 8 heeft zich deze week gepresenteerd met een groepsfoto op de school. De leerlingen zijn afkomstig uit de hele regio; van Raamsdonksveer en Raamsdonk tot Geertruidenberg, Made, Hank, Dussen, Oosterhout en 's Gravenmoer. Zij worden begeleid door de docenten Jaap Weijers, Peet de Graaf en Arianne Stael.


Het team ondersteunen kan via:

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraise.../teamdongemond8a
Bron: www.ad.nl