Team Westland Break Out krijgt vervolg met Wielepet Challenge: ‘Met elkaar tegen kanker’.

13-05-2022 12:33

 

 

Auteur: Fred Vermeer - ad.nl/westland

 

 

Jongeren van Team Westland gaan zaterdag twaalf uur lang door Westland fietsen. 

Foto: PR

 
 
 
 
 
 
De Team Westland Break Out van vorig jaar krijgt zaterdag 14 mei 2022  een vervolg een heuse challengedag als afsluiting van de DRV/ERP Wielepetcross. Iedereen die meedoet mag zich uit laten dagen en zijn of haar eigen challenge verzinnen. En zich het liefst laten sponsoren voor Team Westland. 
 
,,Er wordt gestept, gewandeld en op tandems vanuit Den Helder gefietst”, zegt organisator René van Dijk, de beheerder van sporthal De Wielepet. ,,Iedereen mag het helemaal zelf invullen. Er is maar één voorwaarde: deelnemers moeten tussen 16.00 en 17.00 uur finishen in sporthal De Wielepet.” 
 
 
De rode draad van de dag zal een rondje door een aantal Westlandse kernen zijn van zo’n kleine veertig kilometer, vervolgt Van Dijk. ,,Jongeren van Team Westland beginnen start om 5.00 uur en gaan het rondje maar liefst vijf keer rijden. Vaste punten langs de route zijn café Bij ‘t Hof in Honselersdijk, De Slimmerick en de Sapbar in Naaldwijk en Café de Swing in De Lier. Iedereen kan een rondje meedoen of de deelnemers opwachten bij één van de punten.”

De beste lopers van de Wielepetrunners starten om 11.00 uur en gaan de veertig kilometer zelfs hardlopend afleggen. ,,Er is van alles te doen met hetzelfde doel als de Break Out van vorig jaar: kom in beweging en zet je in voor Team Westland. Met elkaar tegen de ziekte kanker”, aldus Van Dijk. ,,Met de Wielepet Challenge sluiten we al onze acties van dit seizoen af en maken we het totaalbedrag bekend.” 

 

 

Bron: www.ad.nl