Tegen borstkanker vechtende actrice Ann Van den Broeck deelt foto zonder pruik: “Laat dat haar maar groeien”

02-01-2023 18:13

 

 

 

Ann Van den Broeck, de 46-jarige actrice en musicalster die tegen borstkanker vecht, heeft op Instagram haar nieuwjaarswensen gedeeld, vergezeld van een foto waarop ze te zien is zonder pruik. “Laat dat haar maar groeien”, schrijft ze er onder meer bij. “Al hoeft dat niet overal.”

 

“Mag ik jullie een goeie gezondheid toewensen en een flinke portie klavertjes vier”, schrijft Van den Broeck op Instagram. De actrice en musicalster is sinds de zomer van vorig jaar in behandeling voor borstkanker. “Wat kijk ik uit naar 2023! Alhoewel 2022 niet enkel kut was. De afgelopen periode was ook intens en interessant. In de eerste plaats leerde ik mezelf opnieuw kennen. En dat was een fijne kennismaking.”

 

Van den Broeck kijkt het nieuwe jaar met veel goede moed toe. “Op naar positief, zorgeloos, vredig, bewust, gezond, zelfzorg, liefde, warmte, fijne mensen, muziek, beweging, creatief, vrolijk, investering en zon, met geen tot milde bijwerkingen. Alles komt altijd goed”, schrijft ze. “Laat dat haar maar groeien. Al hoeft dat niet overal...”

 

 

Voor het Bericht van Instagram klik hier

 
 

Voor de Video van dit Artikel klik hier