Tegenslag voor Sylvia van MAFS: 'Weer tumorachtige cellen gevonden'.

05-03-2023 17:15

 

 

 

Beeld: Married at first sight: een ErvaRING rijker.

 

 

 

 

 

Sinds ze de diagnose longkanker heeft gekregen, deelt Sylvia van Mierlo, bekend van 'Married at First Sight', regelmatig updates over haar gezondheid. Deze keer heeft ze helaas minder leuk nieuws.

 

"De afgelopen weken heb ik eigenlijk best wel in een vreselijke dip gezeten"

 
 
 
Sylvia vertelt dat ze in eerste instantie in dubio zit en twijfelt het nieuws wel te delen met de wereld. "De afgelopen weken heb ik eigenlijk best wel in een vreselijke dip gezeten", vertelt ze vervolgens. De MAFS-ster moet elke drie maanden een scan ondergaan om haar gezondheid in de gaten te houden. Volgens de realityster is het 'een hele periode goed gegaan', maar zijn er nu toch 'tumorachtige cellen' gevonden. Dat vertelt ze in een korte video op Instagram. 
 
 
Sylvia, bij wie meer dan tien jaar geleden ook al borstkanker wordt geconstateerd, komt tot de ontdekking dat ze longkanker heeft als ze last krijgt van haar heup en het niet vertrouwt. Omdat foto’s en bloedtesten geen uitsluitsel geven, stapt ze naar de oncoloog. En die heeft slecht nieuws.
 

Dit alles vindt plaats tijdens het einde van de opnames van Married at First Sight. Sylvia is op dat moment 'echt heel erg ziek'. En omdat er dan ook nog eens een coronapandemie is, mag er niemand bij haar op bezoek komen. "Dat was wel heftig", vertelt ze onlangs in Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker.

 

Volgens Sylvia heeft Married haar echt door deze periode heen gesleept. Ze vertelt: "Ik zat heel ziek voor de buis, toen kwamen de afleveringen en werd er heel leuk op gereageerd. Dat heeft me er echt doorheen getrokken."

 

 

Bekijk het gesprek dat Aran een paar weken geleden heeft met Sylvia hier terug.