The Wanted-zanger Tom Parker in Spanje voor revolutionaire behandeling voor hersentumor.

01-03-2022 15:56

 

Auteur:  Lise Collin - hln.be/muziek

 

Tom Parker van The Wanted helemaal rechts 

Foto: EPA.

 
 
 
 
 
MUZIEK: The Wanted- zanger Tom Parker (33) heeft de afgelopen week in Spanje een revolutionaire behandeling ondergaan in de strijd met zijn ongeneeslijke hersentumor. Parker verbleef in een privé-ziekenhuis in een poging om weer fit en te worden voor de reünietour van zijn band, die donderdag begint.  In 2020 maakte de zanger zelf het nieuws over zijn ziekte bekend via zijn sociale media.
 
Tom Parker heeft naar verluidt de afgelopen week in Spanje doorgebracht voor een behandeling te ondergaan voor zijn hersentumor. De zanger onthulde eerder al dat zijn situatie wel stabiel is, maar weliswaar ongeneeslijk. Volgens insiders wordt het lid van de  boyband behandeld in een privé-instelling in Spanje, voordat hij deze week op tournee gaat met zijn bandleden Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness en Nathan Sykes.
 
Een vriend van Parker liet aan The Sun weten dat hij geschokt is door het gebrek aan behandeling en financiering voor kankerpatiënten in het Verenigd Koninkrijk: “De tour betekent zoveel voor hem, hij kan niet wachten. De kankerbehandeling die hij ondergaat haalt alles uit hem, dus het is goed om naar het buitenland te gaan en even te kunnen ontspannen”, vertelt de vriend verder nog.
 
De behandelingen in Spanje zouden niet alleen de standaardbehandelingen zijn, maar ook massages, oefeningen in een zuurstofmachine en het volgen van een speciaal dieet. Er wordt ook gezegd dat de behandeling ongeveer 8000 euro kost voor een week, en bijna 12000 voor een programma van drie weken. The Wanted’s ‘Greatest Hits Tour’ gaat donderdag van start in Glasgow. Het is de eerste keer dat de band toert sinds hun ‘Word Of Mouth’ optredens in 2014. Ze kondigden kort na het einde van de tour hun pauze aan. 
 
 
 
 
Bron:  www.hln.be