Theater Ludens levert bijdrage af bij hospice Het Vliethuys.

12-02-2020 16:54V.l.n.r.: Joke Campo, Anja Bakhuis en Willy Blonk (foto: Ruud Duk).

V.l.n.r.: Joke Campo, Anja Bakhuis en Willy Blonk.

Foto: Ruud Duk.
Voorburg - Sinterklaas is weer lang en breed het land uit. Maar hij liet niet alleen cadeaus voor de kinderen achter, want de Sint had samen met de mensen van Theater Ludens een mooie actie opgezet.  Van elke verkochte toegangskaart in Theater Ludens doneerde het gastvrije theater €1 aan Hospice het Vliethuys in Voorburg.Omdat in het theater gedurende de Sinterklaasperiode maar liefst 554 kaarten werden verkocht, bedraagt de donatie van Sinterklaas en Theater Ludens aan het hospice €554.


"Een prachtig bedrag!" aldus Anja Bakhuis van Theater Ludens, Joke Campo en bestuursvoorzitter Willy Blonk van Hospice het Vliethuys.


Hospice het Vliethuys in Voorburg biedt een gastvrij verblijf voor mensen met een beperkte levensverwachting, voor wie verzorging thuis niet langer mogelijk is. Directie, medewerkers en vrijwilligers zijn van mening dat Theater Ludens, als culturele hotspot van Leidschendam -Voorburg, ook een steentje bij moet dragen aan de lokale samenleving. "De kracht van cultuur gebruiken voor het goede doel", aldus Anja Bakhuis.


Sinterklaas was helaas niet meer bereikbaar voor commentaar.
Bron: www.hetkrantje-online.nl/nieuws/algemeen