Think Pink-pop-up.

12-04-2020 17:51Hoe word ik lid?

Inschrijven is heel eenvoudig en GRATIS! Ga naar 'Think Pink-pop-up'  ( Facebook ) en klik op 'lid worden'.Welkom in de Think Pink-pop-up:

Nu alle grote evenementen en acties afgelast zijn, organiseren wij een virtuele pop-upactie: de Think Pink-pop-up. In deze Facebookgroep komt iedereen bij elkaar voor een gezellig online samenzijn. Schuif aan aan onze virtuele toog voor een verfrissend drankje na een intensieve work-out en keuvel met je virtuele sportvrienden. Leer bij over gezonde voeding en doe psychologische inzichten op. Lees hoe je een brei opzet en geniet van talrijke andere tips om je bezig te houden in deze best 'vervelende' tijden.


Wat is het doel van de pop-up?

Eén van onze belangrijkste missies is mensen aan het bewegen krijgen en houden, want bewegen geeft leven. In onze pop-upgroep moedigen alle leden elkaar aan om van op afstand toch 'samen' aan hun conditie te werken en fysiek en mentaal fit te blijven. Zo willen we met z'n allen ook voorbereid zijn op de vele sportieve evenementen die eraan komen eens we terug uit ons kot mogen.


In onze pop-upgroep willen we ook informeren en sensibiliseren. Omdat wij ons ook tijdens en na de coronacrisis willen blijven inzetten voor zorg- en nazorgtrajecten voor lotgenoten en noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek willen blijven financieren, hebben wij jouw hulp broodnodig. Wij vinden het belangrijk om onafhankelijk en kritisch te kunnen opereren en vragen daarom bewust geen overheidssteun. Voor onze werking zijn wij dus volledig aangewezen op onze evenementen, steun van partners en individuele giften. Jij kunt ons helpen door lid te worden van onze Think Pink-pop-up!


Het voltallige Think Pink-team blijft de komende weken aan de slag en zal jou en je vrienden en familie dagelijks motiveren om uit jullie zetel te komen. Wij staan te springen om jou beter te leren kennen! Wil jij ons ook (nog) beter leren kennen en deel uitmaken van ons gezellig virtueel samenzijn? Aarzel dan niet. Word lid, geef je gezondheid een boost en steun ons in de strijd tegen borstkanker!


Waarom lid worden?


Je krijgt van ons dagelijks leuke info, tips, Work-out sessies, toffe video's... over 7 centrale thema's:


RUN
BIKE
WALK
YOGA
PSYCHOLOGY
FOOD
CRAFTS & TIPS FOR KIDS.Wij posten leuke fiets- en wandelroutes, tips om te beginnen lopen én om het vol te houden, yogalessen afgewisseld met psychologische inzichten, voedingstips en lekkere recepten, knutselopdrachtjes en leuke ideeën om wilde kinderen rustig te houden of zich eens helemaal te laten uitleven.


Je maakt nieuwe vrienden.

We sporen leden aan om elkaar aan te moedigen en nieuwe contacten te leggen. Inspireer elkaar en deel zoveel mogelijk foto's en video's van jezelf terwijl je één van de bovenstaande activiteiten beoefent. Laat je helemaal gaan!


Ga naar de Think Pink-pop-up of surf naar: https://www.facebook.com/groups/thinkpinkpopup

Bron: www.think-pink.be