Tijdens corona-crisis: IntermeZZo-buddy voor mensen met kanker, naasten en nabestaanden.

20-04-2020 20:34

Kanker in cornona-tijd is extra lastig. Of je nu zelf kanker hebt of iemand die je lief is. Of dat je een naaste hebt verloren aan kanker, het is heftig, juist nu in deze onzekere tijden. Vliegt het je naar de keel, ben je veel (alleen) thuis of wil je met iemand praten?  Je kunt bij IntermeZZo terecht voor buddy-hulp!


Luisterend oor:

IntermeZZo biedt al tien jaar een luisterend oor voor mensen met kanker, hun naasten of nabestaanden.  De locatie is tijdelijk gesloten vanwege de cornona-maatregelen, maar wel telefonisch bereikbaar op werkdagen voor gesprekken. Nu biedt IntermeZZo ook buddy-hulp. 


Wandelen met een buddy:

Een ervaren gastvrouw of gastheer kan een wandeling met maken met de gast (met inachtneming van de anderhalve meter afstand) en 'een luisterend oor' bieden. Je verhaal vertellen, samen een frisse neus halen en het lentegevoel ervaren, kan je letterlijk meer lucht geven.


Samen wandelen en je verhaal vertellen, met anderhalve meter afstand, kan je meer lucht geven...Zou het jou of iemand die je kent, kunnen helpen?

Schroom niet en bel met IntermeZZo voor een afspraak.We kiezen een vrijwilliger uit ons ervaren team die bij je zou passen.


Bereikbaar op werkdagen van 9.00-17.00 uur via (06) 53 76 71 45.Bron: www.intermezzo-zwolle.nl