Toertocht voor Stichting STOP Hersentumoren in de Provincie Gelderland op 30 September 2018.

30-09-2018 09:00
September Uitje voor St. STOP Hersentumoren 2018:

Op zondag 30 september 2018 is het zover. Dan zal Cabrio Fans voor de zesde keer een toertocht organiseren. Deze rally die naar keuze in de Sport- of Toerklasse kan worden gereden, zal voornamelijk worden verreden over de leukste en mooiste wegen van Gelderland. Deelname is mogelijk met elk type cabriolet, targa, spider of roadster en er zijn geen eisen voor wat betreft de leeftijd van de auto. Wel wordt verwacht dat de auto in technisch goede staat zal verkeren.


Stichting STOP Hersentumoren:De familie Te Pas heeft vijf jaar lang de Cabrio-tocht Joyce te Pas georganiseerd en kan deze rit door omstandigheden niet langer verzorgen. Cabrio Fans heeft daarom in 2016 besloten om dit evenement te "adopteren". Dit betekent dat de opbrengst van het September Uitje, na aftrek van kosten, volledig ten goede van de stichting komen. Wij hopen hiermee een mooi bedrag te kunnen ophalen voor dit belangrijke doel! Meer weten over het achterliggende verhaal? Kijk dan op deze pagina met meer uitleg over de Stichting STOP Hersentumoren.


Sportklasse of Toerklasse:

Net als vorig jaar geven we jou de keuze waar je voorkeur naar uit gaat.


Toerklasse:

Heb je de afgelopen jaren deelgenomen aan de cabrio-tocht Joyce te Pas? En gaat je voorkeur uit naar ontspannen toeren zonder fratsen? Dan adviseren wij je om te kiezen voor de Toerklasse.


We zullen je dan niet storen met lastige navigatievormen en andersoortige opdrachten. Gewoon lekker een mooie route rijden samen met "lotgenoten". Dit is de meest ontspannen vorm van toeren.Lijkt het je toch wel leuk om daar wat meer uitdaging aan toe te voegen? Of heb je eerder al deelgenomen aan een ander Cabrio Fans evenement? Dan nodigen wij je graag uit om in te schrijven in de


Sportklasse:

Dit betekent dat we geen rally organiseren waarbij je geen tijd hebt om te genieten van de omgeving, maar we willen er wel een licht sportief karakter aan toevoegen. Dat betekent concreet dat je rekening moet houden met een iets langere route die zal worden uitgewerkt in een routeboek op basis van het bij velen bekende "bol-pijl" systeem.


Daarnaast zullen we in de Sportklasse wat opdrachten in de route verwerken om er nog wat competitie elementen aan toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan zoekfoto's en controle vragen. Je bepaald zelf hoe fanatiek je wil deelnemen. Ga je voor de prijzen? Of kies je ervoor om lekker te genieten van de mooie routes? Uiteraard ontvang je van ons voorafgaand aan de rit alle informatie die nodig is om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Kijk alvast hier voor meer informatie en het reglement.


De route:

We gaan je natuurlijk niet teveel verklappen, maar we kunnen wél melden dat we voor deze rit gekozen hebben voor een inmiddels overbekende start- en finishlocatie. We mogen dit keer wederom te gast zijn bij Mensperience Store "Only for Men" aan de Barend Ubbinkweg 9 in Doesburg waar ruim voldoende parkeerruimte beschikbaar is. De geheel nieuwe route zal over verrassende wegen leiden door het mooie Gelderse landschap. De lengte van de route is afhankelijk van de keuze die je maakt.

Voor de Toerklasse ongeveer 140 kilometer.

Voor de Sportklasse ongeveer 185 kilometer.


Inschrijven:

De kosten van deelname aan het September Uitje 2018 zijn afhankelijk van je keuze voor Sport- of Toerklasse en of je staat ingeschreven in ons Cabrio Fans Register.

Voor inschrijven zie websiteSportklasse:

De kosten bedragen € 95,00 incl. BTW per equipe


Toerklasse:

De kosten bedragen € 75,00 incl. BTW per equipe.


Voor beide keuzes geldt;

sta je ingeschreven in het Cabrio Fans Register of beschik je over een kortingscode? Dan krijg je € 10,00 korting per equipe! In beide gevallen geldt dat een hoger bedrag natuurlijk uiterst welkom is en direct en volledig ten gunste van de St. STOP Hersentumoren zal zijn. Dus voel je vrij om wat meer over te maken. 


Het programma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:


9.00 uur - ontvangst met een kop koffie bij Only for Men in Doesburg.


10.00 uur - start van  de Sportklasse. Deelnemers vertrekken met 1 minuut tussenpauze op volgorde van startnummer.


11.00 uur - start van de Toerklasse. Deelnemers vertrekken op eigen gelegenheid. Er gelden geen startnummers.


11.30 uur - gelegenheid voor een koffiepauze voor de Sportklasse (eigen rekening) onderweg vanwege de langere route. De locatie is nog een verrassing.


13.00 uur - ruime pauze met een lekkere verzorgde lunch (inbegrepen) voor zowel de Sport- als Toerklasse.


16.30 uur - de eerste equipes worden weer terugverwacht bij Only for Men in Doesburg waar je met een hapje en een drankje zult worden onthaald. Zodra de laatste equipe is gefinisht zal het klassement worden opgemaakt en volgt de prijsuitreiking waarmee de dag zal worden afgesloten.


De rally zal doorgaan onder het voorbehoud dat er tenminste 25 equipes zullen worden ingeschreven. De inschrijving zal worden gesloten op 16 september of als het aantal van 100 equipes wordt bereikt om ervoor te zorgen dat het evenement een gezellig karakter zal behouden.


Navigatie opties September Uitje:

Heb je absoluut geen zin in navigeren op basis van bol-pijl (Sportklasse), maar wil je toch graag meedoen? Neem dan even contact met ons op. Indien gewenst kan de route (zowel Sport- als Toerklasse) dan aangeleverd worden in een bestandsformaat dat kan worden ingelezen in de meeste moderne navigatiesystemen (bijvoorbeeld .GPX). Je doet in dat geval uiteraard niet mee voor het klassement, maar kunt wel volop genieten van de fraaie route.


Merchandise bestellen:

Ook deze keer bieden we je weer de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke prijzen merchandise mee te bestellen. Dus wil je dit jaar in stijl aan de start verschijnen? Geef dit dan aan op het inschrijfformulier en kies voor een Cabrio Fans cap, t-shirt of polo met logo. De bestelling krijg je dan bij de start in Doesburg uitgereikt.
Bron: www.cabriofans.nl