Trijntje van Dongen (17) doet mee aan Alpe d’Huzes.

13-03-2018 17:05


Auteur: Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl


ZEELAND - Trijntje van Dongen (17) uit Zeeland doet op 6 en 7 juni 2018 mee aan de dertiende editie van Alpe d'Huzes.


Om geld in te zamelen voor het goede doel, KWF Kankerbestrijding, verzorgt Trijntje op 4 en 18 april 2018 in samenwerking met Rooi Pannen Eindhoven en Stichting Piets Challenge twee keer een lunch.

    


                

"Ik ben leerling op de Rooi Pannen in Eindhoven en volg de opleiding tot zelfstandig kok", vertelt Trijntje. "Ik neem deel aan Alpe d'HuZes 2018 omdat ik van dichtbij ervaren heb en tot op vandaag ervaar hoe het is om een vader te hebben die de diagnose lymfeklierkanker kreeg en nu nog steeds kampt met de gevolgen hiervan."


De mededeling dat haar vader kanker had kwam keihard aan bij Trijntje. "Ik en mijn zus waren toen 10 jaar oud en waren erg verdrietig en bang. We zijn nu in 2018 en hij is er nog steeds en dat is het allerbelangrijkste. Helaas voelt hij zich altijd wel ziek, sporten gaat moeizaam tot niet, elke middag moet hij gaan slapen, klussen gaat nauwelijks en hij vindt het moeilijk om hulp te vragen. Mijn moeder regelt dan veel met vrienden van ons en dan gebeurt er toch van alles."


Dit jaar gaat Trijntje meedoen aan Alpe d'HuZes. "Ik wil geld doneren aan het KWF, want ik heb gezien en zie nog steeds hoe belangrijk onderzoek, behandeling en begeleiding is. Ik wil me dan ook inzetten voor het bestrijden van die vreselijke ziekte."


Twee lunches:

In samenwerking met de Rooi Pannen en Piets Challenge gaat Trijntje met haar klasgenoten op 4 en 18 april 2018 twee lunches organiseren op haar school aan de Kaakstraat 1 in Eindhoven.


"Mensen krijgen een fantastische 4-gangenlunch die door mij en al mijn klasgenoten bereid wordt. We hopen natuurlijk dat beide dagen alle 45 plaatsen in het restaurant gevuld zijn.


Kosten zijn 32,50 per persoon.

Daarvoor krijg je een heerlijke 4-gangenlunch met twee drankjes en steun je ook nog eens het goede doel.


Het uiteindelijke totaalbedrag wordt op mijn actiepagina op www.opgevenisgeenoptie.nl  gestort."  


Reserveren:

De lunch reserveren kan door 32,50 per persoon over te maken op rekeningNL50RABO0302092560 ten name van Stg. Piets Challenge, onder vermelding van Lunch Trijntje.

Vermeld ook naam, aantal personen, en de dag waarop je komt lunchen, 4 of 18 april 2018.
Bron: www.arenalokaal.nl