Tweede editie Run for KiKa @Home een overweldigend succes!

30-06-2020 16:31
Run for KiKa @home opbrengst


            


Run for KiKa @Home bewijst dat hardlopers zich ook in deze ´nieuwe´ tijd blijven inzetten voor KiKa en écht die extra stap zetten voor kinderen met kanker. 1623 deelnemers haalden vandaag ruim 113.129 euro op voor KiKa. Een fantastisch bedrag voor een zeer belangrijk doel.


Ook in deze onzekere tijd krijgen ouders nog steeds dagelijks de diagnose kinderkanker. "Het blijft daarom ongelofelijk belangrijk dat we ons samen blijven inzetten voor kinderen met kanker.


Het is fantastisch om te zien dat duizenden sportievelingen zich vandaag in het zweet hebben gewerkt en zo'n prachtig bedrag hebben opgehaald. De strijd tegen kinderkanker kun je niet stopzetten. Met ruim 100.000 euro kunnen we een jaar lang één onderzoek naar kinderkanker financieren. Zo winnen we het van Corona.", aldus Frits Hirschstein, oprichter en directeur van KiKa. 


Menig PR is verbroken:

Saamhorigheid, verbinding en sportiviteit staan bij Run for KiKa @Home, net als bij de reguliere edities, centraal. De bijdrage van elke deelnemer was hierbij groot, dat bewijst de sponsorteller van Run for KiKa @Home en de PR´s die verbroken zijn. Voor de tweede keer op rij kleurde heel Nederland 'KiKa-Oranje' en werd er gezamenlijk ruim 14.377 km gelopen. 


Run for KiKa in het najaar:

We kijken terug op een zeer geslaagde virtuele editie. "We zijn met Run for KiKa @Home een nieuwe weg ingeslagen en dit wordt positief ontvangen, maar we zijn er nog lang niet". Nog altijd overlijdt één op de vier kinderen met kanker. "Het genezingspercentage móét omhoog naar 95% en daarom gaan we met volle kracht door", sluit Hirschstein af.


In september 2020 staat al weer de derde editie van Run for KiKa @home op de agenda. 


Klik hier voor meer informatie over Run for KiKa @home


Run for KiKa @home
Bron: www.kika.nl/actueel