UMCG onderzoek: Entwine iCohort – Mantelzorgers. Doe je mee?

14-12-2020 15:46


Auteur: Redactie Mantelzorgelijk.

Zorgen voor een echtgeno(o)t(e), partner, familielid of een goede vriend is een belangrijke rol die u in uw leven kunt spelen. Het kan beginnen met boodschappen doen met uw naaste of uw naaste naar medische afspraken/de dokter brengen. In een later stadium moet u wellicht steeds vaker vrij nemen van uw werk om voor uw naaste te zorgen als gevolg van zijn/haar gezondheidsproblemen.


Ongeacht waar u zich bevindt op het pad van de mantelzorg die u verleent of ontvangt, we zijn benieuwd naar uw unieke ervaringen als zorgverlener of zorgontvanger.


Als dat het geval is, dan bent u mogelijk geïnteresseerd in het delen van uw unieke ervaringen als zorgverlener of zorgontvanger. Neem in dat geval deel aan dit onderzoek over mantelzorg.


Het ENTWINE iCohort onderzoek is een internationaal onderzoek dat vanuit een langdurige meting huidige en toekomstige uitdagingen van een mantelzorger wil beschrijven vanuit een diverse groep mantelzorgers.


Vul de vragenlijst in: https://bit.ly/2IxWuw J en vertel ons over je ervaringen en behoeften, zodat wij je beter leren begrijpen en we samen de mantelzorg kunnen verbeteren!


Ga voor meer informatie naar: www.entwine-icohort.eu/nl

Bedankt!
Bron: www.mantelzorgelijk.nl