MASSEREN BIJ KANKER WOERDEN.

03-02-2015 18:47Kanker:

Kanker in je leven heeft ingrijpende persoonlijke en medische gevolgen. Het kan voelen alsof je lijf en leven worden overgenomen. Je komt emotioneel in een achtbaan en hebt allerlei vragen. Kanker heb je nooit alleen en heeft ook impact op de mensen in je directe omgeving. Je kunt je heel alleen voelen ondanks alle lieve en oprechte aandacht.


Masseren bij Kanker:

Een behandelprogramma heeft een behoorlijke impact en alles lijkt om je  ziekte te draaien. Je doet je best om sterk te zijn en om naasten zo min mogelijk te belasten met jouw ziekte. Mensen zien vaak niet hoe moe of naar jij je voelt. Dit alles doet wat met je, zowel fysiek als emotioneel. Hierdoor raak je uitbalans waardoor klachten verergeren of toenemen.


Of je nu man of vrouw bent: holistische massagetherapie kan dan verlichting brengen en direct een verschil voor je maken. Bij holistische massagetherapie ga ik ervan uit dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
 
Holistische massagetherapie heeft aandacht voor jou als mens en kan ontspanning, pijnvermindering en een moment van reflexie brengen. Hierdoor wordt het mogelijk om ruimte in jezelf te voelen en het vertrouwen in je lijf weer op te bouwen.


Holistische massagetherapie kan daar echt bij helpen. Eigenlijk moet je het zelf ervaren om te voelen wat het met je doet. De aandacht en de aanraking laten je weer voelen dat je bent wie je werkelijk bent. Niet een patiënt met kanker, maar een mens die er mag zijn, met gevoelens, wensen en verlangens.


Verschillende wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat de kwaliteit van leven en het immuunsysteem erdoor verbeteren en dat angst, pijn en depressieve gevoelens minder worden.

Debbie Hoekmeijer - van der Zon.


Massagetherapie bij Kanker wordt toegepast:

·  Tijdens hetbehandeltraject

·  Tijdens de controleperiode na het behandeltraject

·  Indien beter worden niet meer mogelijk isDe massagevorm en duur van de behandeling stem ik af op de fase en conditie waarin jij je bevindt. In overleg kan ik je ook op locatie masseren.


Je kunt er op vertrouwen dat ik als professioneel Holos massagetherapeut (HBO) bekwaam ben in diverse massagevormen. Er is altijd een massagevorm die voor jou geschikt is. Omdat massage bij Kanker om specifieke kennis vraagt heb ik hiervoor een speciale meerdaagse masterclass gevolgd.


Vergoeding:

Ik ben aangesloten bij Holos beroepsorganisatie, BATC en SRBAG. Hierdoor worden mijn behandelingen (deels) vergoed door de meeste zorgverzekeraars.


Kijk hier voor meer informatie en tarieven.


Je bent van harte welkom in mijn praktijk.


Hartelijke groet,


Debbie Hoekmeijer-van der Zon.
UNCLOSURE:

Praktijk voor natuurgeneeskundige therapie

Debbie Hoekmeijer-van der Zon.


Klompenmakersweg 2 Unit 7

3449 JB Woerden


Mob. 06-12928255
Bron: WWW.UNCLOSURE.NL